MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI”
”CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI”

Cumhuriyet Kadınları Kartal Şubesi olarak son zamanlarda yaşanılan ,Atatürk’e ve ailesine hakaret ve aşağılayıcı söylemleri protesto etmek amacıyla Kartal Meydanında Basın Açıklaması düzenledi.

 

Basın açıklaması ,Mustafa Kemal ve Silah arkadaşları Anısına Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.Basın açıklamasını Kartal Cumhuriyet Kadınları  Derneği adına Dernek Başkanı Sayın Mutlu Aktaş gerçekleştirdi.

 

Sayın Mutlu Aktaş şunlara değindi:

 

Sayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları,98.yılını idrak ettiğimiz 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü anma Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

 

Genç ,yaşlı,çocuk çoluk ,coşkuyla ,özlemle andığımız Aziz Atamıza yapılan ,saygısızlık son zamanlarda dahada artarak hakaretlere ,heykelini yıkmaya kadar varmıştır.

 

Bugün bu çirkin lanet olayları protesto etmek için toplanmış bulunmaktayız.Aziz Atamıza ve Saygıdeğer Annesi Zübeyde hanıma ,fevkalade çirkin sözler ,ifadelerle ağza alınmayacak küfürler ve söylemlerle basın ve medya yer bulan Sapkın kişiler açıkça Türkiye Cumhuriyetini ve Devrimlerini hedef almışlar ,saldırmaktadırlar.

Kadına şiddet ,çocuklara taciz ve tecavüzler ,artmış Toplumda İnfal olmuştur.

Yüzbinlerce Şehit kanıyla sulanmış Kutsal Vatan Toprağımızın ,bölünüp parçalanasına ,dini inançlarımızın dejenere edilerek ,birbirimize düşürül memize ,dış Ülkelerde itibarımızın sıfırlanmasına asla göz yummayacağız.

Aziz Atamıza verdiğimiz söz ve içtiğimiz ant ile tüm sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Birlik ve beraberlik içinde topraklarımızı savunup bayrağımıza ,Aziz Atamıza sınırlarımıza sahip çıkacağız.

Büyük Atamıza ve gelecek kuşaklara Ülkemizi rahat ve huzur ortamında Laik düzende bırakmak ,en büyük görevimizdir.

NE  MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Basın açıklaması olaysız sona erdi…

haber foto :nuray yılmaz

Galeri
📆 23 Mayıs 2017 Salı 13:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR