MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığından Lokma Dağıtımı
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığından Lokma Dağıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal  İlçe Başkanlığı Kartal Meydanında  düzenlenen etkinlikte şehitler için lokma dağıttı.18 Mart Pazar  günü saat 17:00 ‘da    kurulan stantta lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Vatandaşların  ilgi gösterdiği etkinlikte dualar Çanakkale’den bu yana vatanı için canlarını veren Aziz şehitler için edildi.

 

18 Mart pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal  İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve ilçe yönetimi tarafından organize edilen ve şehitlerin anısına yapılan lokma dağıtma etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Etkinliğe katılanlar arasında. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP  Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Demir,CHP İstanbul İl yöneticisi Baki Aydöner, (CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kartal Gençli Kolu Başakanı Tolga Gökçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, (CHP) Kartal Kartal Kadın kolları Başkanı Necla Erdem Ve Yönetim kurulu Üyeleri, ( CHP) Parti Meclis Üyeliği Göervinde bulunan Doç. Dr. Hüsnü Süslü,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel , Kartal Belediye Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim,Kartal Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tuncer,ADD  Kartal Şubesi Geçmiş dönem Başkanı Gürsel Öğüt ve birçok vatandaş katıldı..

 Lokam Dağıtımı ülkemizde ve komşularımızda daha mutlu ve huzurlu günlerin  geleceği Terör illetinin son bulması dilekleriyle son buldu..

Haber Foto :Nuray Yılmaz

 

 
Yorumlar
Galeri
📆 18 Mart 2018 Pazar 21:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR