MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CUMHUR İTTİFAKINDA BULUŞTULAR.
CUMHUR İTTİFAKINDA BULUŞTULAR.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ,MHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Satı Küçük Özer ve Yönetim kurulu üyeleri Şafak Dönerde düzenlenen yemekli toplantıda biraraya geldiler.

Toplantıya Ak parti milletvekili Ravza Kavakçı katıldı.Kartal’da meydana gelen göçükte hayatını kaybedenler adına Fatiha okunarak toplantı başladı.

Söz alan Ak parti Kadın kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ,İlçemizde yaşanılan üzücü olay bizleri derinden üzmüştür.Yaralılara acil şifalar Hayatlarını kaybedenler için Allahtan rahmet diliyorum.

Umuyorumki böyle acılar birdaha yaşanmaz yaşanmasın.Değerli arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz,Toplantımızın amacı bildiğiniz üzere yerel seçimlere tam 5o gün kaldı yani Şafak 50 gün diyoruz ve davamızda kararlıyız Kartal’ı alacağız.Bu güç ve kararlılıkla yola çıktık yoksa evimizde oturup çoluk çocuğumuzla ilgilenirdik.Bazı şeyler fedakarlık ister bu fedekarlığı 50 günde zafere dönüştüreceğiz Allahın izniyle dedi.

Toplantıya katılan Ak parti Milletvekili Ravza Kavakçı konuşma yaparak yerel seçimleri değerlendirdi, 1992 Yıllarında yaşadığı olaylara değinerek bu günkü Türkiye’yi hayal bile edemezdim, şimdi özgürlüklerle dolu bir Türkiye kazandık.Kimse kimseyi ötekileştirmeden başörtülü,başörtüsüz hiç farketmez ayırmadan modern ve ilerici bir Türkiye kazandık bunun değeri büyük ifadelerini kullandı..Tolantıda Cumhur ittifakına dikkat çekilirken, MHP Kartal kadın kolları yönetimi ve Ak Parti Kartal kadın kolları hepbirlikte birlik mesajı verdiler.

Toplantı Kartal’da yaşanılan olay nedeniyle noktalandı.

istanbul34gazetesi

Galeri
📆 08 Şubat 2019 Cuma 23:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR