MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN
ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN

Türk Kızılay’ı İstanbul şube Soğanlık temsilciliği 18,08,2018 Cumartesi(bugün) kartal meydanında açtığı standlarda çocukları sevindirdi.

Yaklaşık 1000 kişinin giydirilmesinin hedeflendiği organizasyonunun Kartal daki standlarına ilgi büyük oldu.

Şube temsilcisiMurat Çalış’ın bizzat başında durduğu organizasyona Kartal’lı gönüllülerde destek verdi.

Gelen konuklarla tek tek ilgilenen Kızılay gönüllüleri arasında Nejla Erdem, Nuray Yılmaz,Perihan Korkmaz,Şükriye Gerçek,Sevgi Polat,Fidan Aytemur ,Sema Gül Kepenek ve Simge Parlak vardı.

Şube temsilcisi Murat çalış Türk Kızılayının bu yıl farklı bir bağış kampanyası düzenlediğini ve sadece belirli günlerde değil yıl boyu çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını söyledi.

150 yıldır dünyanın her bölgesinde mazlumların yanında olan Türk Kızılay’ı  kartal’da da aynı duyarlılığı göstererek büyük bir çalışmaya imza attı.

Düşüncelerini aldığımız Şube Temsilcisi Murat Çalış Çocuklar gülsün diye Kurban vekaleti yıl boyu sürsün sloganıyla başlattığımız bu kampanyayı gerçekleştirmemize vesilke olan Türk Kızılay’ı Genel Başkan’ı Dr.Kerem Kınık beye,Genel Merkez Yöneticilerine ve İstanbul Şube Başkan’ımız Sayın İlhami Yıldırım’a Kartal halkı adına sonsuz şükranlarımı sunarım ve ayrıca organizasyonda emeği geçen değerli gönüllülerimizede teşekkür ederim dedi ve her geçen gün çalışmalarını dünya coğrafyasında da arttırark devam eden Türk Kızılay’ı bundan sonrada Kartal’da mazlumun yanında olmaya devam edecek Milletimin ve Kartal halkının Bayramının kutlar mutluluklar dilerim diyerek sözlerini noktaladı.

İstanbul 34 gazetesi olarak Sayın TemsilciMurat Çalışave onun nezdindetüm Türk Kızılayı ailesine siz okuyucularımız adına teşekkür ederiz.

Haber Foto: Nuray Yılmaz.

 

Galeri
📆 18 Ağustos 2018 Cumartesi 18:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR