MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. Anaokulunu Konya’da Açtı
Çocuklar Gülsün Diye Derneği 27. Anaokulunu Konya’da Açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 27. Anaokulu, Konya’nın Akşehir ilçesinde 22 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenen törenle açıldı.

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.  Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma, Gaziantep, Erzincan ve Mersin’de anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 22 Mayıs 2015 Cuma günü Konya Akşehir’de gerçekleştirdi.  Okul yapımını hayırsever ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye Necla Adanur Anaokulu” yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.

 

 

Hayırsever bir ailenin yaptırdığı “Çocuklar Gülsün Diye Necla Adanur Anaokulu” nun açılış törenine Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, okulun yapımını üstlenen Necla Adanur ve devlet protokolü katılım sağladı.

 

 

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen; İkinci defa Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nu Konya’da açıyor olmaktan çok mutlu olduklarını ve okulun yapımını üstlenen aileye tüm içtenliğiyle teşekkürlerini ilettiğini söyledi.  Ergen : Okulumuzu Konya’lı annelere emanet ediyorum.  Biz Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak ülkenin en uzak ve en ihtiyacı olan köylerine anaokulları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Açılış töreninin ardından  Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip.  Okulun yapımının yanı sıra bahçede yer alan oyun parkının yapımı da aynı hayırsever aile tarafından üstlenildi. İç donanım malzemelerinin okula ulaştırılmasında Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken; Faber – Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle yeni okullar açmaya devam edecek.

📆 23 Mayıs 2015 Cumartesi 10:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR