MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CHP’li Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel’den gazilere ve şehit ailelerine ziyaret
CHP’li Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel’den gazilere ve şehit ailelerine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal’da ikamet eden Şehit Er Serhat Şanlı ve Şehit Aydın Çelik’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında şehit aileleriyle sohbet eden Yüksel, şehitlerin ruhlarına Fatiha okudu ve taziye dileklerini sundu.

CHP’nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Yüksel’e bu ziyareti sırasında CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP’li Pendik Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Usta ile Tuzla Belediye Başkan adayı Salim Gürsoy da eşlik etti. Ziyaret esnasında dernek başkanı Gazi Oktay Kaya da hazır bulundu.

Burada gazilere ve şehit ailelerine bir konuşma yapan Gökhan Yüksel, “Bu vatan çok zor şartlarda kuruldu. Atalarımız Çanakkale’de bizler için can verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve onların yanında savaşan dedelerimiz Kurtuluş Savaşı ile bağımsız ve egemen bir ülkeyi kurup bizlere emanet bıraktılar. Bu vatanı korumak için halen şehitler vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda, şehit olan Mehmetçiklerimizi anarak, şehitlerimizin emanetleri olan ailelerin de başımızın tacı olduğunu belirtmek isterim. Biz her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Galeri
📆 18 Mart 2019 Pazartesi 21:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR