MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CHP’li Gençlerden İşsizlikle Mücadele hattı ;Kimse İşsiz Kalmasın
CHP’li Gençlerden İşsizlikle Mücadele hattı ;Kimse İşsiz Kalmasın

 

Fatih Chp gençlerinden, İlçe örgütü tarafından pek fırsat verilmeyen, kendi imkanlarını kendileri oluşturan gençlerinden Hakan Kürşat Mangaoğlu ve Mehmet Hızlı’nın Fatih İlçesi parti örgütünün sıcak bakmadığı, işsizliği kader olmaktan çıkaracak bir dayanışma projesini hayata geçirdiler.

Adı her ne kadar Chp olarak telaffuz ediliyor olsa da bütün vatandaşlarımıza açık olan WhatsApp grubu iş bulamayan, işini geliştirmek isteyenlere hizmet veriyor.

 

CHP’li Gençlerden İşsizlikle Mücadele hattı 

CHP Fatih Gençlik Kollarından Hakan Kürşat Mangaoğlu ve Mehmet Hızlı’nın öncülüğünde işsizliğin çığı gibi büyüdüğü ülkemiz de bir nebze olsun işsiz olan veya iş geliştirmek isteyen insanların çevresinde ki iş ilanlarından,fikirlerinden haberdar olması ve iş fikirlerini geliştirmek isteyen insanların dayanışma içerisinde bulunabileceği bir WHATSAPP hattı kuruldu.

Amaçlarının önce İstanbul’da bu girişimi arttırmak olduğunu söyleyen Hakan Kürşat Mangaoğlu ve Mehmet Hızlı sonra Türkiye’de böylesine bir girişime öncü olmak isteriz şeklinde konuştular.
Böylesine bir haberleşme ağının kurulması olumlu olmakla birlikte umarım diğer partiler veya STK’larında böyle bir girişime başvurması bir nebze olsun artan işsizliğin önüne geçebilir.

Fatih(CHP)’li Gençlerin başlatmış olduğu projeye cumhuriyet halk partisi Kartal Gençlik örgütüde destek sundu  2 ay önce düşündükleri  sonrasında uygulamaya geçirdikleri  projeyi  önce Anadolu da sonra da Avrupa Yakasında Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları olmak üzere,Mehmet Hızlı Ceren Tutal, Murat Atbinici, Gülcan koç; Hakan Kürşat Mangaoğlu Riza Aydoğan olarak  başlattılar.  Chp İstdham hattına olumlu referanslardan sonra  Kartalda işsiz partili partisiz ayrımı yapmadan bu projeyi Kartal’da  Uygulmaya karar verdiler..

İşsizliği azaltmak iş fikirlerini geliştirmek üzere   Kartal’da işsizlik  istdham  hattını başlatanlar arasında  Samet Özdikici Ozan Gökdemir Tolga Gökçe Simge Parlar, Nadire Karataş,Riza Aydogan olmak üzere chp Kartal  gençleride projenin önemli destekçileri arasında yer almakta.

Kartal’da işşiz gençlere yardım etmek amacıyla ‘kimse işsiz kalmasın’ sloganıyla kurmuş oldukları whatsap gurubuna   partili partisiz tüm iş adamlarını projeye destek olmalarını istediler. 

CHP gençleri olarak çevrelerindeki genç,kadın farketmeksizin işsiz arkadaşlarına iş fırsatlarından haberdar etmek ve iş geliştirmeye yönelik fikirler geliştirmek için 7/24 duyuru içerisinde olan İSTANBUL CHP İŞSİZLER HABERLEŞME whatsap grubu ve Anadolu işsizler haberleşme Whatsapp gurubu faaliyet geçti ve tüm işsiz  genç arkadaşlarını bu guruba davet etti..
İstanbul34gazetesi

 

 

 

Galeri
📆 09 Nisan 2018 Pazartesi 20:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR