MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CHP’de Beklenen İstanbul Adayları Belli Oluyor
CHP’de Beklenen İstanbul Adayları Belli Oluyor

CHP’de İstanbul’un ilçeleri belli oluyor

CHP’de İzmir Büyükşehir konusunda yaşanan karmaşanın ardından rota İstanbul’a çevrildi. Bugün Ankara’da yapılacak kritik zirvenin ardından İstanbul’un ilçelerinin tamamının ilk PM’de açıklanması bekleniyor.CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu’nun mega kentin ilçelerinin adaylarının bir an önce açıklanması talebi ve İzmir Büyükşehir adayı konusunda yaşanan karmaşanın ardından ana muhallefette İstanbul için kırmızı alarm verildi.

İzmir’i şimdilik rafa kaldıran CHP Yönetimi, gündemine ‘acil’ koduyla İstanbul’un ilçelerini aldı.

CHP ile İYİ Parti arasında İstanbul’un ilçeleri konusunda sürdürülen görüşmeler bir iki gün içersinde bitirilecek. Ardından yapılacak ilk PM’de İstanbul’un ilçeleri masaya yatırılacak.

CANAN KAFTANCIOĞLU ANKARA’DA

Daha önce partisinin düşük oy aldığı 10 ilçenin aday adayının isimlerini parti yönetimine bildiren İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, artık geleneksel hale getirdiği Pazartesi günleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için bugün Ankara’da olacak.

TAMAMI AÇIKLANABİLİR

Düzgün Haber’in edindiği bilgiye göre, bugün yapılacak kritik zirvede Kaftancıoğlu’nun İstanbul’un ilçelerinin tamamına ilişkin listeyi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sunması bekleniyor. Listenin sunulmasının ardından ilk toplanacak PM’de İstanbul’un ilçelerinin tamamına yakının açıklanabileceğini belirtiliyor.

MİLLETVEKİLİ LİSTEDE YOK

İstanbul’un 39 ilçesine yönelik il başkanlığının hazırladığı ve bugün yönetime sunacağı aday listesinde mevcut milletvekillerinden hiçbir ismin bulunmadığı öğrenildi. Daha önce Mahmut Tanal’ın Sultanbeyli adayı yapılacağı duyurulmuştu. Ancak son aşamada Tanal’ın adaylığından da vazgeçildi ve İstanbul’da son dakikada bir sürpriz yaşanmazsa mevcut milletvekillerinden kimse aday yapılmayacak.

 

📆 21 Ocak 2019 Pazartesi 15:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR