MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Pendik, Toplum » CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla”İddiamız Birinci Parti Olarak Tuzla’da Çıkmaktır
CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla”İddiamız Birinci Parti Olarak Tuzla’da Çıkmaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla  alınan erken seçim kararıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

 Uzunyayla ; Tuzla da göreve geldiğinden bu güne dek  başarılı projeler geliştirdiklerini ifade ederek,hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisini Türkiye genelinde birinci sıraya taşımak olduğunu belirtti.

Uzunyayla; Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı olarak seçimlere hazır olduklarını vurgulayarak, 24 Haziranda seçilecek olan iktidarın CHP iktidarından öte halkın iktidarı olacağını söyledi.

Demokrasinin Rafa Kaldırıldığı Bir Dönemde Üstümüze Düşen Görevlerimizi Yerine Getirmeye Çalışıyoruz

CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla konuşmasında şunları söyledi.;  ‘’Geldiğimiz günden beri çok büyük bir gayret ve çaba içerisinde memleketin bu gün içinden geçtiği zorlukları da düşünerek üstümüze düşen görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü; hepimiz bu görevlere talep açarken biliyoruz ki; Türkiye’nin çok iyi süreçten geçmediğini gerek ekonomik kriz ve terörle eşitsizliklerle özgürlüklerin ve demokrasinin rafa kaldırıldığı bir dönemde üstümüze büyük bir sorumluluk aldığımızın bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Göreve  geldiğimizden beri  dokunmaya çalıştığımız bütün halk kitleleri tarafından AK Partiye karşı tepkisini görüyoruz. Bu süreçte demokrasi isteyen, barış isteyen, ekonomik refah isteyen, kardeşçe yaşamak isteyen kitlelerle alanlarda karşı karşıyayız. Bu bizim umudumuzu daha da arttırıyor. Bununla ilgili çaba ve gayretimiz de devam ediyor.

Böyle Bir Erken Seçimi Beklemiyorduk

Açıkçası böyle bir erken seçimi beklemiyorduk ama, Kasımda yapılacağını biliyorduk.Bu demek değil ki erken geldi de biz hazırlıksız değiliz anlamına gelmiyor. Görev aldığımız günden beri neredeyse durmadığımızı söyleyebiliriz. Hemen hemen her alanda varız. O yüzden Tuzla Cumhuriyet Halk Partisi İlçesi olarak bu konuda tamamen de hazırız.  Gerek sandık güvenliği olsun, gerek dokunduğunuz kitleler açısından da hazırız. Biz bu ara süreç içerisinde yirmi bin konutun kapısını çaldık. Yaşlılar haftasında vardık,8 Mart dünya Kadınlar gününde sokaktaydık.Tıp Bayramında ve  sağlık ocaklarından tutun hep alanlardaydık. Her özel günde mutlaka o kitleyle o toplumla buluşma noktasında çalışmalarımızı yaptık. Şimdi bundan sonra artık seçime yönelik planlamamızı yapacağız. Bu planlamamızda yine toplumun her alanına dokunabilmek, kapısını çalabilmek, elini sıkabilmek ve mutlaka neden bir değişimin Türkiye’de olması gerektiğini onlara anlatmak için çabamız devam edecek.

24 Haziranda Gelecek Olan İktidar Halkın İktidarı Olacaktır

Başarının ölçüsü birinci parti olmaktır. Biz iddiamızı birinci parti olmak üzere kurduk. Bunun için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu birincilik Türkiye’de birinciliği getirecektir. Türkiye’de de iktidarı getirecektir. Bu iktidar Cumhuriyet Halk Partisinden öte halkın iktidarı olacaktır. Halkın bir kere daha özgürlüğüne demokrasisine barışına adaletine kavuşacağı bir gün olacaktır. Türkiye’de yeni bir sayfa açılacaktır. Düşünen insanların cezaevlerinde değil kendi ülkelerinde huzur içerisinde aileleriyle birlikte yaşayacağı bir süreç yaşayacaklardır. Bu yüzden de 24 Haziran da gelecek olan iktidar halkın nefes alacağı bir iktidar olacaktır. Amaç birinci parti olmaktır. İddiamızda birinci parti olarak  Tuzla’da çıkmaktır. ‘’dedi.

Kaynak;Özgür İstanbul

 

📆 26 Nisan 2018 Perşembe 18:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR