MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika » CHP parti konvoyuna yapılan saldırı Taksim’de protesto edildi
CHP parti konvoyuna yapılan saldırı Taksim’de protesto edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yönelik Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada düzenlenen saldırı İstiklal Caddesi’nde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. CHP’liler tarafından İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen yürüyüşe, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve partililer katıldı.

 

Akşam saatlerinde Taksim Tünel’de toplanan CHP’liler, parti konvoyuna yapılan saldırıyı kınadılar. Taksim Tünel’den, Galatasaray Lisesi’ne kadar yürüyüş gerçekleştiren partililer, yürüyüş boyunca ”Kılıçdaroğlu yalnız değildir” ve ”Baskılar bizi yıldıramaz” sloganları attılar.  Yürüyüşte CHP Milletvekilleri; Barış Yarkadaş, Gürsel Tekin, Engin Altay, Dursun Çiçek, Sezgin Tanrıkulu, Enis Berberoğlu, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Zeynel Emre’de partililere eşlik ettiler. Ayrıca PM üyeleri Kadir Gökmen Öğüt ve Ali Özgündüz,Tuğba Ütebay, Sera Kadıgil,  İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu,Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,  Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’de protesto yürüyüşüne katılarak saldırıyı kınadılar.

 

 

”BU SALDIRI ÜLKEMİZE YAPILAN BİR SALDIRIDIR” Galatasaray Meydanı’na kadar gerçekleşen yürüyüşün ardından bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Genel Başkanları’na daha önce de defalarca kere saldırı düzenlendiğini hatırlatarak, “Şavşat’ta genel başkanımıza yapılan saldırı aslında ülkemize yapılan bir saldırıdır. Biz ne zaman ki ülkemiz zor durumda kaldı, CHP olarak kendi parti çıkarlarını bir kenara bırakıp, ilkin ülkemizin çıkarlarını savunan, Cumhuriyeti kuran, Mustafa Kemal geleneğinden gelen bir partinin mensuplarıyız. İlkin ülkemize sahip çıkıyoruz“ dedi.

📆 26 Ağustos 2016 Cuma 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR