MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » CHP Maltepe Örgütünden dayanışma çağrısı
CHP Maltepe Örgütünden dayanışma çağrısı

Halkımız, Örgütümüz ve Değerli basın emekçilerimiz!

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’de ve Dünya’da,  genelde ve yerelde örnek bir çalışma prensibi benimseyip iç ve dış politikada belirleyici bir rol üstleniyoruz. Bu önemli ve tarihi görevi büyük bir şevk ve gururla üstlenip çalışmalarımızı da bu uğurda büyük bir özveri ile gerçekleştirdik ve gerçekleştiriyoruz.

 

 

        Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Gençlik Örgütü olarak önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimine Yerel seçimlerle beraber hazırlandık. Şimdi ise o tarihi süreç geldi çattı. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek, Akpdiktatoryası karşısında demokrasi, eşitlik, adalet ve özgürlük gibi temel hak ve hürriyetlerin ve genel demokratik halk hareketinin kaderini çizeceği önemli bir yola girdik. Bu diktatorya karşısında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak kendimizi bu mücadelenin Türkiye bazında öncü gücü olarak görüyoruz.

 

 

CHP Maltepe Gençlik Örgütü olarak da bu uğurda öncü saflarda yer alan tüm devrimci, yurtsever, ilerici ve çağdaş gençliği birlikte mücadeleye çağırıyoruz. Gün, birlikte olma, omuz omuza verme günüdür. Emperyalizmin ve siyonizmin ortak adayı olan kukla AKP iktidarı karşısında Türkiye halkının da bir araya gelmesi ve mücadelesini yükseltmesi gerekmektedir. Bu birlikteliği sağlayacak olan da yine ilerici gençlerin ortak mücadelesidir.

 

 

İdeolojik farklılıklar dışındaki herhangi bir nedenle ayrışmayı gençlik olarak kabul etmiyor, benimsemiyoruz. Gelip geçici küslükler, adamcı politikalar, pragmatist tutumlar ilerici gençliğin duruşu olamaz, olmamalı. Bilindiği gibi birlikte mücadelenin esası emekte ve yürekte yatmaktadır. Buna Gezi direnişinde bir kez daha ülkece şahit olduk. Bu temel duruş etrafında tüm devrimci, ilerici ve yurtseverleri birlikte dayanışmaya çağırıyoruz.

 

(..)
Seni köleler kurtaracak kurataracaksa
ya hep beraber ya hiç birimiz
kurtulmak yok tek başına yumruktan ve zincirden
ya hep beraber ya da hiç birimiz.’’

BertoltBrecht

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALTEPE GENÇLİK ÖRGÜTÜ

📆 24 Temmuz 2014 Perşembe 15:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR