MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » CHP KARTAL KADINLARI ATALARINA ANLAMLI BİR PANELLE TEŞEKKÜR ETTİ
CHP KARTAL KADINLARI ATALARINA ANLAMLI BİR PANELLE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk partisi Kartal Kadın Kollarından 5 Aralık Kadına Seçme Ve Seçilme Hakkının verilişinin 84. Yıl dönümüne Anlamlı panel .

Cumhuriyet Halk partisi Kartal Kadın Kolları tarafından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü, Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde CHP Partili üyeler,STK Temsilcileri ile birlikte kutladı.

Moderatörlüğünü CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin yaptığı, Öğretim Üyesi Elfin Tataroğlu ve Şair Yazar Arife Kalender’in konuşmacı olarak katıldığı panel Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde gerçekleşti..
Açılış konuşmasını CHP Kartal İlçe Kadın Kolları başkanı Necla Erdem yaptı.
ERDEM; 5 Aralığın önemine vurgu yaparak,Kadınlarımıza verilen seçme ve seçilme hakkını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıksa eğer bu önem ve sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz dedi.

ÇELEBİ ; “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününüzü kutlarım dedi”.

Panelde söz alan CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi yaptığı konuşmada, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü, varlığımızın en temel taşı olan kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkını elde ettiği gündür. 5 Aralık 1934 tarihinde yapılan Anayasa değişikliğiyle kadınlara tanınan seçme ve seçilme hakkı, bugün Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Tüm kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlu olsun dedi.

ELFİN TATAROĞLUN’DAN HEMCİNSLERİNE DESTEK

Öğretim Üyesi Elfin Tataroğlu ve Şair Yazar Arife Kalender’in konuşmacı olarak katıldığı 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü kutlamasına, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu Üyeleri CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz ve yönetim kurulu Üyeleri,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Doç .Dr.Hüsnü Süslü,CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Çiftçi, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı İş adamı Ercan Güvenç,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Harun Özdemir,Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan, CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Özlem Bulut, CHP Kartal belediye Meclis üyesi aday adayı Melek Sustam Güler,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Ali Aluç,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Mehmet Tekin ,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Gülay Boyraz,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Aysel Yücel,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Selçuk Meral ,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Mesut Yıldız ve partili üyeler katıldı.

NURAY YILMAZ

Galeri
📆 05 Aralık 2018 Çarşamba 22:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR