MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Chp Kartal İlçe Başkanlığından Kamu Oyu Bilgilendirme”
”Chp Kartal İlçe Başkanlığından Kamu Oyu Bilgilendirme”

Genel ve Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala,parti bayrakları bütün alanları kapladı.

Cumhuriyet Halk Partisi bayrakları ile ilgili yaşanılan kıriz devam ediyor..

Konuyla ilgili ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger’le yaptığımız görüşme neticesinde 24.05 2018 perşembe Kartal Ankara Caddesinde yaşanılan, Parti bayraklarının kaldırılma girişimi  ile ilgili gazetemize şu ifadeleri kullandı..

Ülger;Parti bayraklarımızın kaldırıldığına dair haber alıp olay yerine ulaştık,orada görevli olan zabıtalar ve görevli polis memurları ile görüşmeler yaptık ve bu doğrultuda,neden parti bayraklarımızın kaldırıldığını sorduğumuzda Kartal kaymakamlığının emrinin olduğunu bizlere söylediler..

Bizde İstanbul’un çeşitli yerlerinde Ak Parti bayraklarının olduğunu ,Kartalın çeşitli mahallerinde hatta bizlerden daha fazla olduğunu söyledik.. Öncelikle eğer bir sakıncası varsa yada bir zararı varsa Ak partisini parti bayraklarının’da indirilmesi gerektiğini dile getirdik..

Ak Partinin bayraklarını’da indirmeniz halinde bizlerde kendi bayraklarımızı indiririz şeklinde konuştuk, Ayrıca biz bir seçime gidiyoruz ve Parti bayraklarının hiçbir parti gözetmeksizin ,Asılmaları Demokratik bir haktır.

Aynı gün Polisle bizim görüşmemiz neticesinde 25.05 2018 Tarihinde İlçe başkanımızla görüşerek bu problemin çözüleceği konusunda mutabakat sağlamıştık, ama sabah geldiğimizde Ankara caddesindeki bayraklarımız indirilmiş yetmiyormuş gibi (SKM )Çevresindeki bayraklarımızda indirilmiştir, ne hikmetse karşımızda bulunan Ak Parti  bayrakları belediye girişine kadar olmasına rağmen hiçbir şekilde dokunulmamıştır. Bu Yaşanılan girişimlerı  Cumhuriyet Halk Partisi Adına kınıyor ve Kamu oyunun vicdanına bırakıyoruz ifadelerini kullandı..

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI

İLÇE SEKRETERİ SÜLEYMAN ÜLGER

 

 

Galeri
📆 25 Mayıs 2018 Cuma 11:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR