MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » CHP Kartal adayı Gökhan Yüksel’den engelli çifte ziyaret
CHP Kartal adayı Gökhan Yüksel’den engelli çifte ziyaret

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, sosyal medyadan kendisi ile iletişime geçen engelli çifti ziyaret etti. Bu ziyaretle birlikte amaçlarının engellilerle ilgili kamuoyunda duyarlılık yaratmak olduğunu ifade eden Yüksel, engellilerin unutulmaması gerektiğini belirtti.


Kürşad Tufan isimli engelli vatandaş Twitter üzerinden CHP Kartal adayı Gökhan Yüksel’e, “Sadece seçim zamanı oy almak için kapı kapı dolaşmayınız. Biz iki engelli vatandaşız. Kartal da yaşadığımız sıkıntıları birde bizden dinlemelisiniz. Sizi bekliyoruz. Buyurun bir çayımızı için hemde yaşadığımız sorunları ilk ağızdan dinlersiniz.” dedi. Bu ifadeleri gören Gökhan Yüksel, engelli çifti ziyaret etmeye karar verdi.
Ziyaretle birlikte engellilerin günlük hayatta yaşadıkları sorunları ilk ağızdan dinleyen Yüksel, aynı zamanda engelli çifte de moral vermiş oldu. Engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için sürekli çalışacaklarını ifade eden Yüksel, “Engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmeleri, çalışma hayatına katkıda bulunmaları ve toplumumuza faydalı bireyler olmaları bizim önceliğimizdir. 2009’dan beri Kartal’ı buluşturduğumuz sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız yeni dönemde artarak devam edecek. Belediyemiz, engellilerimizin sorunlarına çözümler üreterek onları yalnız bırakmayacak.” dedi.

📆 02 Mart 2019 Cumartesi 00:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR