MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » CHP İmamoğlu için kampanya başlattı
CHP İmamoğlu için kampanya başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Ekrem İmamoğlu’nun başkan seçildiği ve YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimlerinde yeni kampanya döneminde kullanılmak üzere bağış kampanyası başlattı. Kampanyada vatandaşlar 20’şer lira bağış yapmaya çağırıldı.

Bağış yapılırken mutlaka bağışcının kendi TC numarasını da belirtmesi, aksi takdirde paranın İmamoğlu yerine Hazine’ye aktarılacağı bildirildi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada; Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerinde düzenlenecek kampanyasında ‘Desteğinizle her şey çok güzel olacak’ sloganıyla destek kampanyası düzenlediklerini açıkladı ve kampanyaya katılacaklardan 20 TL bağış yapmalarını istedi. Kuşoğlu, bağış yapılırken mutlaka bağışcının kendi TC numarasını da belirtmesini aksi takdirde paranın  İmamoğlu yerine Hazine’ye aktarılacağını vurguladı.

Kuşoğlu, CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısına, “her şey güzel olacak” diyerek, başladı.

“Bu, YSK’nin İstanbul seçimlerinin iptali kararı sonrasında, bize halkımızın o gece verdiği gücün sloganı, haklılığımızın sloganı.” diyen Kuşoğlu, “O gece halkımız sadece moral vermekle kalmakla bize, bağış da yapmak istedi, parasal güç de vermek istedi.” ifadesini kullandı.

Bülent Kuşoğlu, şunları söyledi:

“Hem yurt içinde hem yurt dışında bulunan seçmenlerimiz Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’ın ilgili şubelerine ve belirttiğimiz hesap numaralarına başvurarak bize güç vermek, Ekrem İmamoğlu’na güç vermek için İstanbul kampanyamıza para yatırabilecekler. Biz kendilerinden sadece 20 lira istiyoruz. Aslında siyasi partilere bağış üst sınırı 54 bin 566 lira ama biz 20 lira istiyoruz. Bu bizim için yeterli olacaktır. Bu, seçimi tekrar kazanmamız için, her şeyin tekrar çok daha güzel olması için
yeterli bir sebep olacaktır. Bu verdiğimiz hesap numaralarımız dışında başka kampanyamız yok. Bazı uyanıklar bu arada ‘Ekrem İmamoğlu kampanyası’, ‘CHP kampanyası’ adı altında para toplamaya çalışıyorlarmış, kimse onlara kanmasın. Hesap numaralarımız dışında hiçbir yere para yatırılmamasını rica ediyoruz.”

HALKIMIZIN DESTEĞİ ÖNEMLİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“İmamoğlu için toplanan paraların dağılımı nasıl olacak, nerelerde kullanılacak?” sorusuna Kuşoğlu, “Bunu İstanbul kampanyamızda kullanacağız. Genel ve yerel seçimlerde siyasi partiler hazine yardımı alırlar ama ara seçimler ya da bu tür yenilenen seçimlerle ilgili bir yardım söz konusu değil. İstanbul seçimi aslında başlı başına Türkiye çapında bir seçim tekrarı gibi masraflı bir iş. Nüfusu olan bir yer. Türkiye çapında yapılan masrafın, harcamanın bir benzeri tekrar yapılacak. Halkımızın bu desteği bizim için çok kıymetli olacak.” karşılığını verdi.

📆 09 Mayıs 2019 Perşembe 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR