MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum, Ümraniye » ”Canan Kaftancıoğlu Ve Ekibi Seçim Çalışmalarına Başladı”
”Canan Kaftancıoğlu Ve Ekibi Seçim Çalışmalarına Başladı”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Ümraniye Esnafıyla Buluştu..

 

İstanbul’un sorunlarına daha fazla dikkat çekmek ve daha fazla kişiyle yüz yüze iletişim kurmak amacıyla yerel ölçekli çalışmalara öncelik veren CHP’li Kaftancıoğlu ve ekibi, seçim çalışmalarına başladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve 39 başkan yardımcısından oluşan CHP İl Yönetimi, bundan böyle olağan toplantılarını her hafta İstanbul’un farklı bir ilçesinde gerçekleştirme kararı almıştı.

7 Mart Salı saat 14:00 ‘da  Ümraniye’de toplanma kararı alan CHP İl Yönetim Kurulu, CHP’li ilçe örgütüyle Ümraniye’ye  giderek  Ümraniye’de önce muhtarları ve esnafı ziyaret etti.

Kaftancıoğlu’na caddedeki vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Esnafın sorunlarını tek tek dinleyen İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu,

Kaftancıoğlu ziyaret ettiği her esnafla sohbet ederek; 

Esnaflarımızın  dertlerine ortak olmayanın İstanbul’a hizmet edemeyeceğini düşünüyorum. Başımıza bir şey gelse yakınlarımızdan önce civardaki esnafımızın yardıma koşacağını biliyorum. Bugün çalışmalarımıza  Güzel İlçemiz Ümraniye ile başladık. Siyasi düşüncelerimiz aynı ya da ayrı olabilir bizler bütün vatandaşımızı ,esnafımızı kucaklayacağız. Bu yüzden İl Başkanlığımızın kapıları herkese, her zaman açık. Ben size bir telefon mesafesindeyim. Ne derdiniz olursa sizlere yardımcı olmaya hazırım” dedi.

CHP’li İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun sürpriz ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Başkanımızın  bizlerle tanışmak istemesi, dertlerimizi sorması çok güzel. Yıllardır özlediğimiz bir şey. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Saha Çalışmalarına CHP İstanbul İl Başkan yardımcıları,CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman Ve yönetim kurulu Üyeleri Tam Kadro Katıldı..

HABER:Nuray Yılmaz

Galeri
📆 27 Mart 2018 Salı 22:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR