MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Şile, Toplum » Cafer Aktürk;Ümraniye Belediye Başkanı Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
Cafer Aktürk;Ümraniye Belediye Başkanı Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

CHP’nin Sancaktepe, Şile ve Üsküdar gibi ilçelerinden sonra Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk de belediye başkan aday adaylığını açıkladı. “31 Mart seçimlerinde Ümraniye’yi kazanacağız, 1 Nisan’da görevi devir teslim alacağız ve 2 Nisan’da da benim doğum günümü belediyede kutlayacağız” diyen Cafer Aktürk, adaylık noktasında ise ön seçim çağrısını yineledi.CHP Sancaktepe, Üsküdar ve Şile gibi ilçelerinden sonra Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk de sürpriz şekilde aday adayı olduğunu açıkladı.

İlçe binasında partililere seslenen Başkan Aktürk, önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı bir toplantıyla yol haritasını duyuracağını söyledi. Diğer ilçe başkanlarının aday adayı olacağı günler önceden bilinirken Cafer Aktürk’ün aday adaylığını son gün açıklaması sürpriz karar olarak değerlendirildi.

 

Adaylık noktasında tek isim kalsa ön seçim istemeye devam edeceğini ifade eden Cafer Aktürk, seçim kazanma noktasında iddialı olduğunu kaydetti. “Mart 2019 seçimini kazanmadıktan sonra benim ilçe başkanlığımın ne önemi var” diyen Aktürk; “Etrafımdaki 10-15 ilçe yöneticim meclisi üyesi olma hevesiyle siyaset yapıyorsa şimdiden görevi bıraksın” diyerek sert çıkıştı. Ümraniye’nin Sol’un kale olduğunu sözlerini tekrarlayan Aktürk; “İstanbul il başkanlığımızın yayınladığı videoda olduğu gibi emekçilerin yaşam merkezi Ümraniye’dir. Bu emekçi kardeşlerimizle kopan bağları yeniden kurup, CHP bayrağını hep birlikte Ümraniye Belediyesi’ne dikeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP kadrolarını umudun adresi gösteren Cafer Aktürk; “31 Mart seçimleri demokrasinin kazanımı açısından önemli bir fırsattır. Ülkenin ve milletin ‘so’lun iktidarına ihtiyacı var. 31 Mart’ta ranta dayalı zihniyeti devre dışı bırakacağız. Duygusal hareket ederek temeli olmayan bir binayı inşaa edemeyiz. Vatan, millet Sakarya demekle başarı gelmez. Bunun altını beslemek lazım. Şimdi bir makine mühendisi olarak diyorum ki Mart 2019’da belediye seçimlerini hep birlikte kazanalım ve Ümraniye’nin kaderini değiştirelim. Cafer Aktürk olarak partim ve örgütümün vereceği her görevi ve sorumluluğu almaya ve üstlenmeye hazırım” dedi.

KAYNAK;YEREL GAZETE

📆 13 Ekim 2018 Cumartesi 22:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR