MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Büyükerşen’den ‘CHP çöptür, pisliktir’ diyen Erdoğan’ı utandıracak proje!
Büyükerşen’den ‘CHP çöptür, pisliktir’ diyen Erdoğan’ı utandıracak proje!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesi sık sık CHP’li belediyeleri hedef alıyor. Son olarak ‘ ‘CHP çöptür, CHP pisliktir’ diyen Erdoğan’a yanıt ise sözle değil, icraatla geldi. CHP’li Eskişehir Belediyesi, Hak Ekmek büfelerinde üreticiden doğrudan alınan sütü yarı fiyatına vatandaşlara ulaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya destek olmak ve Eskişehir halkının sağlıklı, ekonomik ve doğal süt tüketmesi amacıyla Halk Süt Projesi‘ni başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Süt Projesi kapsamında süt satışları ise 17 Aralık’ta başladı.

‘Bu proje ile hem Eskişehirli üreticimiz kazanacak hem de hemşehrilerimiz sağlıklı, yağı alınmamış, doğal süt tüketme imkânına sahip olacak’

Eskişehirlilerin Halk Süt’e göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür eden Yılmaz Büyükerşen, “Bu proje ile hem Eskişehirli üreticimiz kazanacak hem de hemşehrilerimiz sağlıklı, yağı alınmamış, doğal süt tüketme imkânına sahip olacak. Süt satışının ilk gününde beklediğimizin çok üzerinde bir ilgiyle karşılaşmamız da bu projenin halk nezdinde ne kadar karşılığı olduğunu gösteriyor. Kıymetli hemşehrilerim şunu bilsinler ki onlar talep ettikçe biz yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Halk Süt Projesi’nde Eskişehirli üreticiden alınan sütler, her türlü kontrolden geçirilip pastörize günlük süt olarak sağlıklı ve doğal bir şekilde Eskişehir halkına ulaşıyor.

KÖYLÜ SÜTÜNÜ SOKAĞA DÖKÜYOR

CHP‘li Eskişehir Belediyesi’nin köylünün sütünü satın alarak aracısız olarak tüketiciye üretirken, ‘CHP çöptür, CHP pisliktir’ diyen Erdoğan’ın talimatı ile köylünün kalkınması için kurulan Ziraat Bankası ise futbol kulüplerinin borçlarını üstlenme kararı aldı. Geçtiğimiz yıl Ankara’nın Haymana ilçesinde borcunu ödeyemediği için hayvanlarına ve tarlasına haciz konulan bir çiftçi, sütlerini Ziraat Bankası’nın önüne dökerek eylem yapmıştı. Çiftçi, “Yem alamıyoruz, saman alamıyoruz, hayvanımızı satamıyoruz. Ne yapacaksa devlet yapsın” diye isyan etmişti.

2019/01/2019-01-10-16-42-38.jpg

📆 10 Ocak 2019 Perşembe 23:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR