MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BOZKIRIN TEZENESİ İSMAİL ALTUNSARAY’IN SESLENDİRDİĞİ TÜRKÜLERLE ANILDI
BOZKIRIN TEZENESİ İSMAİL ALTUNSARAY’IN SESLENDİRDİĞİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Neşet Ertaş’ı anma programında sahne alan İsmail Altunsaray seslendirdiği türkülerle dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ölümünün 4’üncü yılında ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ı unutmadı. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programında ünlü sanatçı İsmail Altunsaray sahne aldı. Geceye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, İştirak Şirketlerinin yöneticileri, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sanatçı Altunsaray, gece boyunca Neşet Ertaş’ın dillere dolanan türkülerini seslendirdi. Dinleyiciler ise uzun süre sanatçının seslendirdiği türkülere eşlik ederek keyif dolu anlar yaşadı.

 

BAŞKAN YARDIMISI YEŞİLYURT’TAN TEŞEKKÜR

 

Program sonunda ise Başkan Yardımcısı Yeşilyurt, ünlü sanatçı İsmail Altunsaray’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Yeşilyurt, Neşet Ertaş’ın Türk Müziği’ndeki önemine dikkat çekerek: “Bu gece katılımlarınızdan dolayı size ne kadar teşekkür etsek azdır. Neşet Ertaş’ın Türk Müziği için önemine bir kez daha bu gece şahit olduk. Onun kaybının bizlerde bıraktığı üzüntüyü sanırım anlatamayız. Ben bir kez daha bu anma programında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Galeri
📆 26 Eylül 2016 Pazartesi 17:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR