MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Binali Yıldırım tekrar aday olacak mı?
Binali Yıldırım tekrar aday olacak mı?

Binali Yıldırım, “Genel Başkan Yardımcınız ‘Tekrar seçim olursa adaylar değişmez.’ demişti.

Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?” sorusuna “YSK’nin kararı henüz belli değil. Dolayısıyla varsayımlarla bir aday üzerinde konuşmak bu aşamada doğru değil.” yanıtını verdi.

amazanın ilk teravih namazını İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Öner Camisi’nde kılan Binali Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“TERÖR OLAYLARINI LANETLİYORUZ”

Yıldırım, vatandaşların ramazanını tebrik ederek, ramazanın kardeşlik, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi. Bu ramazanın ülke huzuruna, kardeşliğine ve birliğine fayda sağlamasını dileyen Yıldırım, “Son günlerde bölücü terör örgütünün kahraman Mehmetlerimize yönelik şiddet faaliyetlerinde bir artış görülüyor. Bu manevi ayda kahramanlarımıza, Mehmetlerimize yönelik bu terör olaylarını lanetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için her zaman olduğundan daha fazla arzu ve istekli olduğumuzu da ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

SEÇİM YENİLENİRSE ADAY OLACAK MI?

Yıldırım, “Genel Başkan Yardımcınız ‘Tekrar seçim olursa adaylar değişmez.’ demişti.” bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? sorusunu ise “YSK’nin kararı henüz belli değil. Dolayısıyla varsayımlarla bir aday üzerinde konuşmak bu aşamada doğru değil.” yanıtını verdi.

ORTADA KARAR YOK

“Kulislerde dolaşan bilgiye göre yeniden seçim kararı verilirse adaylıktan çekileceğiniz, Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı’nın Süleyman Soylu’yu bu konuda destekleyeceği konuşuluyor”yorumu üzerine ise Yıldırım, “Az önce söylediğim bu soru için de geçerli. Ortada bir karar yokken şahsımla ilgili böyle bir değerlendirmeyi doğru bulmam.” dedi.

📆 07 Mayıs 2019 Salı 13:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR