MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Ataşehir, Genel, İlçeler, Kartal, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » BAYKAL; YÜKSEL ÇİFTÇİ’NİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
BAYKAL; YÜKSEL ÇİFTÇİ’NİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe Başkanı Yüksel Çifçi-nin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal yaptı.

 

İnci isimli Yat’ın güvertesinde ve deniz ortasında kıyılan nikah törenine Deniz Baykal’ın yanı sıra CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Özcan,Mehmet Sevingen,İlhan Kesici, Gamze İlgezdi, CHP PM üyesi Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanım efendi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,İl eski Genel Meclis üyesi Görkem Akdağ, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İbrahim Doğan,Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Taner Özdemir,eski Meclis üyeleri Atilla Duman,Binali Karaman,Cem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Turan Çiftçi ve seçkin bir davetli topluluğunun katılması özellikle dikkat çekti.Bu arada Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz ve eşi bir başka programa yetişmek için yat denize açılmadan indikleri görüldü.

ÇİFTÇİ’NİN NİKÂHINI İLGEZDİ KIYDI

Dr. Meryem AZRA ile hayatını birleştiren Yüksel Çifçi’nin Nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıyarken Çifçi’nin Nikah şahitliğini Deniz Baykal Yaptı.Bu arada bazı davetliler Deniz Baykal,Mehmet Sevingen,İlhan Kesiçi ve Ali Özcan ile fotoğraf çektirmeleri de gözlerden kaçmadı.Baykal Nikah töreninde yapmış olduğu kısa konuşmada genç evlilere mutluluk diledi ve evlenme cüzdanını Doktor gelinMeryem AZRA Çifçi’ye teslim etti.

ÖZDEMİR VE CAN COŞTURDU

Nikah merasiminden lüks yatın güvertesinde verilen resepsiyon sonrasında yatın alt katında konuklara yemek ikramı yapıldı.Bu arada Yüksel çifçi’nin yakın arkadaşı ve Kartal Belediyesi Meclis üyesi Taner Özdemir ve bayan sanatçı Nilgün Can hanım efendinin türküleri ile coşan davetliler halay çektiler ve gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Haber:Fethi SATICI

Galeri
📆 14 Mayıs 2017 Pazar 21:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR