MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Maltepe, Manşet, Toplum » Başkan Zengin’den müze gezisi için söz aldılar.
Başkan Zengin’den müze gezisi için söz aldılar.

Başkan’dan çocuklara “gizli operasyon” sözü
Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulları bünyesinde Maltepe’nin ilk kapalı spor salonu olan Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda yüzme kursuna devam eden öğrenciler Başkan Zengin’den müze gezisi için söz aldılar.
“Çapulcu olacaklarını müjdeleyebiliriz”
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yaz okulu veli ve öğrencileriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Konuşmasına, “Dört yıldır çocuklarımız için çalışıyoruz, çünkü geleceğimiz onlar. Onlara olanak verirsek, onları iyi yetiştirirsek ileride “çapulcu” olacaklarını müjdeleyebiliriz.”  sözleriyle başlayan Başkan Zengin salondakilerden büyük alkış aldı.
Resmi açılış Eylül’de
Çocuklar için verilen spor hizmetlerinin yanında yetişkinler, spor kulüpleri ve okullar için de hizmet vereceklerini belirten Başkan Zengin, “Hiç kimse alınmasın darılmasın; Türkiye’de güzel işler yapan, güzel yürekleri olan ve ülkemizin kalkınması için birer yapı taşı olarak görev alacaklarını bilen birer eğitimci olarak çocuklarımızı kollamak, korumak zorundayız. Onların en ufak sorununun bizim yüreğimizde sızı yaratması gerekiyor. Biz de bu yüzden dört yıldır verdiğimiz hizmetleri taçlandıran bir alanda, çocuklarımızın en önemli ihtiyaçlarından birini gidermiş olarak sizlerle birlikteyiz. Kapalı spor salonumuz resmi olarak açılmadı, Eylül ayında açmayı planlıyoruz. Ama o zamana kadar çocuklarımız yaz tatilinde nefes alsınlar, burada oyun oynasınlar diye erkenden açtık.” dedi.
Çocuklara gizli operasyon sözü
Dört yıl içinde çocuklar için verdikleri hizmetleri özetleyen Başkan Zengin, çocukları Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açılan Dinozor Müzesi, Yalvaç Ural Çocuk Kütüphanesi ve Oyuncak Müzesi ile Tiyatro Kahramanları Müzesi’nde görmek istediğini belirtti. Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Sevgili çocuklar müzeleri bilmiyorsanız anne babalarınıza neden beni götürmediniz, deme hakkınız var. Aileleriniz götürmezse havuz çıkışı gizli bir operasyonla biz götürürüz.” dedi.
Konuşmasının ardından mikrofonu uzatarak çocuklara isteklerini soran Başkan Zengin,  velilere de “Burada çocuklarımla beni buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum, onlar benim de çocuklarım.” dedi. Toplantıya katılan tüm çocuklara çanta ve kitap seti armağan eden Maltepe Belediye Başkanı Zengin, öğrencilerle birlikte basketbol oynadı.

📆 31 Temmuz 2013 Çarşamba 10:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR