MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Kılıç’tan Başıbüyük’e taziye evi ve spor salonu müjdesi
Başkan Kılıç’tan Başıbüyük’e taziye evi ve spor salonu müjdesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük Mahallesi’nde gerçekleştirdiği halk buluşmasında, mahallede taziye evi ve spor alanlarından oluşan bir yaşam evi kazandıracaklarını müjdelerken, bir de park sözü verdi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük Mahallesi’nde Kentsel Yenileme Proje Alanı olarak da bilinen TOKİ konutlarında, site sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Kılıç, hepsine teker teker cevap verdi.
“TAPULARIN TESLİMİNE BAŞLAYACAĞIZ”
40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduklarını vurgulayan Kılıç, kentsel dönüşüm süreci hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Kılıç, “Ben 2014’te göreve gelirken sizlere bir söz verdim. Sizin istemediğiniz hiçbir projeye onay vermem dedim. Nitekim 40 yıldır kimsenin çözemediği, imar ve tapu sorununu 5 yıllık bir mücadelenin ardından çözüme kavuşturduk. Çok sıkıntı çektik, sorunlar yaşadık ama yılmadık. Rabbim nasip etti sizlere verdiğim sözü tutmanın onuruyla bugün karşınızdayım. Bizim bu başarımızı hazmedemeyen bazı siyasi çıkar grupları, bir takım yalan ve iftiralarda süreci baltalamaya çalışıyor. Kimse kusura bakmasın benim 5 yıllık emeğimi, sizlerin 40 yıllık mücadelesini bu kirli hesaplara kurban edilmesine müsaade etmeyeceğim. Tapularınızı mart ayı ortasından itibaren dağıtmaya başlayacağız” dedi.
TAZİYE EVİ VE SPOR SALONU MÜJDESİ
Site sakinlerinin taleplerini teker teker not alan Kılıç, “Görüyorum ki hepiniz güzel binalarda oturuyorsunuz ancak ne yazık ki çocuklarımızın özgürce oynayabileceğiz alanlar yok. Sizlere bir müjdem var. Buraya güzel bir park yapacağız. Bir de böyle toplantıların yanı sıra taziye gibi durumlar için kapalı bir alanınız yok. Tüm Başıbüyük halkına açık olmak şartıyla, burada ihtiyaç halinde taziye evi olarak kullanılabilecek ve başka organizasyonların da yapılabileceği kapalı bir alan yapacağız. Bunun yanı sıra gençlerimizin spor yapabileceği, spor salonu da olacak. Böyle çok amaçlı bir yaşam evi inşa edeceğiz” diye konuştu. Bu müjdeyi duyan site sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, alkışlarla Kılıç’a destek verdiler.
“İFTİRALARA KULAK ASMADIK”
Başkan Ali Kılıç daha sonra, 40 yıldır mahallede yaşayan Şimşek ailesinin evine konuk oldu. Kılıç’a olağanüstü bir misafirperverlik gösteren Şimşek ailesine, komşuları da eşlik etti. Ailecek Kılıç’ın yanında olduklarını ifade eden Mehmet Şimşek, “Bizler gerçekleri görüyoruz. Ben 40 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Çilesini de çektim, keyfini de sürdüm. Mahallemizin 40 yıllık imar sorunu sayenizde çözüldü. Bazı televizyonlarda görüyoruz. Size çamur atmaya çalışıyorlar. Ama içiniz rahat olsun. Bizler bu iftiralara itibar etmiyoruz” şeklinde konuştu.
  

Tarih : 02.03.2019

Haber Fotoğrafları

Mobil Maltepe

Maltepe Belediyesi mobil uygulamasını
buradan İndirebilirsiniz.
Maltepe Belediyesi IOS Uygulaması
Maltepe Belediyesi Android Uygulaması

458 99 00

T.C. Maltepe Belediye Başkanlığı

© 2016 Maltepe Belediyesi, Tüm hakları saklıdır.

📆 02 Mart 2019 Cumartesi 17:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR