MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Başkan Keskin İftarda Personelle Buluştu
Başkan Keskin İftarda Personelle Buluştu

Belediye personeline iftar düzenlendi. Semazen Düğün Salonu’nda yapılan iftarda Başkan Keskin, “Orucumu ilçemize hizmet eden, Sultanbeyli’yi geliştiren ve her metrekaresine emek veren siz değerli çalışma arkadaşlarımla açmanın mutluluğunu yaşıyorum”. dedi.

 

Belediye personeli iftar programında buluştu. Başkan Keskin iftar programında yaptığı konuşmada, “Uzun oruç günlerinde halkımıza sunduğunuz hizmetin kalitesinden ödün vermediğiniz için hepinize özellikle teşekkür ediyorum. Her yıl bildiğiniz gibi sokak iftarlarıyla, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Bu sene de bu geleneğimizi bozmadık ve her mahallemizde sokaklara kardeşlik soframızı kuruyoruz. Dün Akşemsettin Mahallesi sakinleriyle birlikte oruç açtık, yarın Battalgazi Mahallesi’nde olacağız. Sokaklarımızda iftar anında oluşan atmosfer oldukça güzel.” Dedi.

Belediye personelinin kader birliği yaptığını kaydeden Başkan Keskin, “Bizler kader birliği yaparak ilçemize, elimizden gelen en güzel hizmetleri kazandırmaya çalışıyoruz. Bugün, belediyemizin her birimi Sultanbeyli için önem arz ediyor. Birbirimize inanarak, takım ruhuyla, Sultanbeyli’ye değer katmaya çalışıyoruz.  Son dönemlerde ilçemize el birliğiyle yaptığımız yatırımlar, Sultanbeyli’nin çehresini değiştirdi. TEM bağlantı yolları bugün ilçemizin önünü açan en büyük hizmetimiz oldu. Gölet parkımız, hemşehrilerimizin yaşam alanı olurken, gençlik merkezlerimiz ve kütüphanelerimiz gençlerimizin en büyük buluşma mekanları arasındaki yerini aldı. Diğer taraftan kamu binalarımızı da yenileyerek halkımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini arttırdık. Bugüne kadar, yapılamayanların yapıldığı ve daha önce vaad edilip de hayata geçirilemeyen hayallerin, gerçeğe dönüştüğü yıllar yaşadık. Şimdi artık, metro, hastane, teleferik, eğitim kampüsleri projelerimizle ve mülkiyet problemimizin çözümüyle, Sultanbeyli için adeta koşma vaktidir”. şeklinde konuştu.

 

📆 17 Haziran 2017 Cumartesi 15:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR