MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Keskin Çocuklarla Yakından İlgilendi
Başkan Keskin Çocuklarla Yakından İlgilendi

Sultanbeyli Belediyesi ve İHH, Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenledi. İftara katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin çocuklarla yakından ilgilendi.

 
Dünyanın farklı noktalarına yardımlar götüren İHH, kamuoyunun dikkatini dünyadaki yetimlere çekmek amacıyla İslam İşbirliği Teşkilatı’na Ramazan ayının 15. gününün “Dünya Yetimler Günü” olarak kutlanmasını teklif etmiş ve bu teklifte teşkilat tarafından olumlu karşılanmıştır. Bu yıl ilk defa dünyanın farklı noktalarında aynı anda Yetimler Günü için iftar düzenlendi. Yetim ve yetim yakınlarının katıldığı iftarda Belediye Başkanı Hüseyin Keskin çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara hediyeler verdi. Yetim ailelerine ve çocuklara yalnız olmadıklarını ifade eden Başkan Keskin, konuşmasında İslam dünyasının içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekti. İHH’nın olumlu işlere imza attığını vugulayan Başkan Keskin, yetimler gününün anlamlı olduğunu ifade etti.

 
İftar programına katılan İHH Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bolat da Dünya Yetimler Günü’nün nasıl meydana geldiğini hakkında bilgi verdi. İHH’nın İslam İşbirliği Teşkilatı’na Ramazan ayının 15. gününün tüm dünyada Yetimler Günü olarak kutlanmasını teklif ettiklerini kaydeden Bolat, “Şu anda dünyanın farklı yerlerinde iftar programı düzenleniyor. İHH gücünü sizlerden alıyor” dedi. katılımcılarla dünyadaki yetim sayısını da paylaşan Bolat, “Dünyada 200 milyondan fazla yetim var. Her yılda bu sayı artıyor” şeklinde konuştu.İftar programının sonunda çocuklara hediyeler verildi.

Etiketler:
📆 03 Temmuz 2015 Cuma 11:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR