MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hazinedar “Fındık için Adalet” yürüyüşüne katıldı
Başkan Hazinedar “Fındık için Adalet” yürüyüşüne katıldı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av.

 

Murat Hazinedar, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından fındık üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla başlatılan ‘Fındık için Adalet’ yürüyüşüne katıldı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte sloganlar düşük fındık fiyatları için atıldı.

Fındık üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ‘Fındık için Adalet’ yürüyüşü başlatıldı. Pazartesi günü Ordu Demokrasi Meydanı’ndan binlerce kişinin katılımlarıyla başlayan yürüyüşe Ordu Fatsalı olan Murat Hazinedar da katıldı. Bugün Giresun’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirilecek ‘Fındık için Adalet’ mitingiyle son bulacak olan yürüyüşte binlerce kişi fındık fiyatlarına dikkat çekmek için Ordu’dan Giresun’a yürüdü.

Yürüyüş sırasında fındık fiyatları ve üreticinin sorunları hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, “İstanbul’da görev yapan Ordulu bir belediye başkanı ve vatandaş olarak fındık Ordu’da ve Giresun’da yaşayan üretici için ciddi bir geçim kaynağı. Fındık fiyatlarının ürünün maliyetinin çok altında olması üreticiyi isyan etme noktasına getirmiştir. Fındık fiyatlarına ve üreticinin sorunlarına dikkat çekmek için biz de ’Fındık için Adalet’ yürüyüşüne katılarak üreticilerimize destek veriyoruz” dedi.

📆 20 Eylül 2017 Çarşamba 20:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR