MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Başkan Erdem, Yerel ve Ulusal Basın Mensupları ile bir araya geldi
Başkan Erdem, Yerel ve Ulusal Basın Mensupları ile bir araya geldi

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, kamuoyu görevi üstlenen, bu görevi zor şartlarda sürdüren ve bölgenin nabzını tutan, kamuoyuna tarafsız bir şekilde haber ulaştıran Basın Mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

 

15 Ocak Pazartesi Günü Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen programda Başkanımız Erdem, yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi, basın mensuplarının sorularını cevaplandırıp, taleplerini dinledi.

Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi şekilde tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Erdem ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Başkanımız Erdem ayrıca Sancaktepe Belediyesi olarak kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan basın emekçilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, görev süresi boyunca Sancaktepe ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Program sonunda gazetecilerin sorularını ve taleplerini dinleyen Başkanımız Erdem Gazetecilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

📆 18 Ocak 2018 Perşembe 14:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR