MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz’den Cevizli Mahallesi’ne ceviz ağacı
Başkan Altınok Öz’den Cevizli Mahallesi’ne ceviz ağacı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cevizli Mahallesi’ne adıyla özdeşleşen ceviz ağacı dikti.

 

Geçtiğimiz günlerde Cevizli Mahallesi’nde esnafı ve halkı ziyaret eden Başkan Altınok Öz, bu kez Cevizli Mahallesi Çınar Caddesi’ne adıyla özdeşleşen ceviz ve çınar ağacı dikti. Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından getirilen ceviz ve çınar ağaçları özenle yeni yerlerine yerleştirildi. Op. Dr. Başkan Altınok Öz, ağaçların yerleştirilmesinin ardından can suyunu ceviz ve çınar ağaçlarına kendisi verdi.

Cevizli halkı tarafından mutlulukla karşılanan ağaç dikimi nedeniyle Cevizli Mahalle sakinleri Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Başkan Altınok Öz: ‘Halka verdiğim sözü tutarım’

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ceviz ağacını dikmek için Cevizlilere söz verdiğini, o sözü yerine getirdiğini söyleyerek ceviz ağaçlarının çocukların ceviz ihtiyaçlarını da karşılayacaklarını belirtti. Op. Dr. Başkan Altınok Öz, “Cevizli’de var olan ve adını veren ceviz ağacını Cevizli Mahallesi Çınar Caddesi’nde diktik. Cevizli’de yaşayan vatandaşlarımıza söz vermiştik. Başkan Altınok Öz olarak halka verdiğim sözleri yerine getiririm. Cevizli halkı ceviz ağacına iyi bakacak ve bu ceviz ağacı büyüyüp meyvesini yani cevizini Cevizlilere verecek. Ceviz ağacı hem çocukların ceviz ihtiyacını karşılar, hem de gölge yapar. Ceviz ağacı dikimimiz devam edecek. En yakın zamanda Ceviz Meydanı’na ceviz ağaçlarını dikeceğiz.” dedi.

📆 23 Mayıs 2015 Cumartesi 10:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR