MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ YENİ SİVİL SAVUNMA BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN ALTINOK ÖZ YENİ SİVİL SAVUNMA BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak alanda incelemelerde bulundu.

 

İnceleme boyunca Başkan Altınok Öz’e AKUT Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ve Sivil Savunma Birim Sorumlusu Yasin Sülük eşlik etti. Başkan Altınok Öz ve beraberindekiler, Esentepe Mahallesi’ndeki Sivil Savunma biriminin merkezi olacak binada incelemelerde bulundu.

 

“Geçmişten Ders Çıkarmak Zorundayız”

 

Başkan Altınok Öz, tüm Türkiye’nin olduğu gibi Kartal’ın da ciddi bir afet riski taşıdığını ve Kartal Belediyesi’nin her zaman bu riski ciddiye aldığını söyledi. AKUT’un Türkiye’de özellikle arama kurtarma konusunda ciddi çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Altınok Öz, “Bugün AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma birimimizin yeni binasında incelemelerde bulunduk. Bu bina aynı zamanda bir eğitim binası olarak kullanılacak. Türkiye, yakın tarihinde maalesef afet konusunda sınıfta kalmıştır. Geçmişten ders çıkarmak zorundayız. Yerel yönetimlere bu konuda ciddi görevler düşüyor. Deprem dönüşüm çalışmaları sayesinde şu ana kadar 45 bin 474 Kartallının hayatını kurtardık. AKUT’un tecrübesi ve fikirleri bizim için çok değerli. Bugün Sivil Savunma binamızda AKUT Başkanımız Nasuh Mahruki ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

5 Ek

📆 16 Şubat 2018 Cuma 20:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR