MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ ŞAİR MUSTAFA ALTAN’IN ANLATILDIĞI SUNUMA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ ŞAİR MUSTAFA ALTAN’IN ANLATILDIĞI SUNUMA KATILDI

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen, şair-eğitimci Mustafa Altan’ın hayat hikâyesinin anlatıldığı sunuma katıldı.

 

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleşen sunuma Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve şair-eğitimci Mustafa Altan’ın yanı sıra; Ardino Belediye Başkanı Resmi Murad, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, çok sayıda Belediye Meclis Üyesi ile mahalle muhtarı katıldı. Etkinlikte Bulgaristan Ardino’da doğan ve Kartal’da yaşayan 80 yaşındaki şair-eğitimci Mustafa Altan’ın hayat hikâyesi anlatıldı.

 

Başkan Altınok Öz’den Şair Mustafa Altan’a Teşekkür

 

Başkan Altınok Öz, etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada 80 yaşındaki şairin hayat hikâyesinden çok etkilendiğini belirterek, Kartal Belediyesi’nin her daim Bulgaristan Türklerinin yanında olduğunu kaydetti. Bulgaristan Türklerinin Atatürkçü, demokrat ve laik tavırlarından hiçbir zaman ödün vermediğinin altını çizen Başkan Altınok Öz, Şair Altan’ın hayat hikâyesine bakıldığında bunun en belirgin özelliklerinin görüldüğünü sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Başkan Altınok Öz, Ardino Belediye Başkanı Resmi Murad ve dernek yöneticileri Mustafa Altan’a plaket takdim etti.

 

 

📆 17 Aralık 2018 Pazartesi 18:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR