MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ MARMARAY’DA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ MARMARAY’DA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki altgeçit ve istasyon alanlarındaki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelere, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, DLH Marmaray Bölge Müdürü Mehmet Ziya Erdem, teknik ekip ve yetkililer, Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ ve Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş katıldı. Marmaray projesinin teknik ekibi, incelemeler boyunca Başkan Altınok Öz’e Kartal sınırları içindeki altgeçit ve istasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Altınok Öz, projede Kartal Belediyesi’nin yetki alanı içindeki konularda, Kartal Belediyesi yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada; “Bugün Kartal Belediyesi’nden çalışma arkadaşlarımız ve Marmaray projesinin teknik ekibi ile birlikte ilçemiz sınırları içindeki altgeçit ve istasyon alanlarını gezdik. Ne yazık ki, trafik ve ulaşım konusunda İstanbul’un hali ortadadır. Trafik ve ulaşım artık tüm kentlerin ortak sorunu haline gelmiştir. Kartal’a baktığımız zaman, trafik konusunda diğer ilçelerden çok şanslı olduğumuz bir gerçektir. Lokasyon olarak ilçenin yatay ve dikey ulaşım haritası ile ve ilçe içinde yapılan düzenlemelerle trafik en az seviyeye indirilmiştir.” diye konuştu.

📆 13 Ağustos 2018 Pazartesi 20:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR