MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Mahalle Birim Temsilcileri ve Meclis Üyeleri toplantısının Aralık ayı oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı’nda gerçekleşti. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Cengiz Türkmen, Başkan Danışmanları, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kartal’daki 20 mahallenin birim başkanları katıldı. Toplantıda Başkan Altınok Öz, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Toplantının açılışında söz alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi olarak Kartal kitapçığı hazırladıklarını; kitapçığın içerisinde vatandaşın ve özellikle Kartal’a yeni gelenlerin faydalanabileceği birçok bilginin yer aldığını belirterek mahalle birim temsilcilerinden ve mahalle muhtarlarından bu kitapçıktan vatandaşın faydalanabilmesi için gereken çalışmanın yapılmasını istedi. Yerel seçimler ile ilgili olarak ise belediye hizmetlerinin aksatılmadan devam edeceğini, sonuna kadar partilerinin yanında olduklarını ve verilen karara uyacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ise yerel seçimler için yürütülmesi planlanan saha çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantının bundan sonraki bölümünde ise Mahalle Birim Temsilcileri ve Meclis Üyeleri sözü aldı.

 

 

 

 

📆 10 Aralık 2018 Pazartesi 21:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR