MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz ”Köklerimizden Geleceğe Sancaktepe” Plaket Törenine Katıldı
Başkan Altınok Öz ”Köklerimizden Geleceğe Sancaktepe” Plaket Törenine Katıldı

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Köklerimizden Geleceğe Sancaktepe” adlı plaket törenine katıldı.

 

Etkinliğe; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Nurettin Sözen, çok sayıda Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve İlçe Başkanı katıldı.

 

“İyi ki Cumhuriyet Halk Partili’yiz”

 

Gecede konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Böylesi gecelerde söylenecek çok şey var. Böylesi geceler, aslında bizleri biz yapan ve partimizde yıllarca süren örgüt mücadelesinde değil, eli ayağı öpülesi örgüt emekçilerimizin gecesidir. İyi ki Cumhuriyet Halk Partili’yiz. Hangi dönem olursa olsun, sadece kendimiz için değil; bu memleket için, bu Cumhuriyet için, aydınlık Türkiye için mücadele etmişiz ve bu mücadelemizi de görenler hissedenler var.” şeklinde konuştu. Konuşmanın sonunda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sancaktepe’li CHP’li emekçilere teşekkür plaketi takdim etti.

📆 09 Nisan 2018 Pazartesi 21:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR