MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARTALLI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARTALLI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARTALLI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde bulunan Nihal’in Yeri’nde kadınlarla bir araya gelerek beş çayını kadınlarla birlikte içti.

Ziyarete Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; meclis üyeleri katıldı. Uzun süre ilçe hakkında kadınlarla sohbet eden Başkan Altınok Öz, kadınların önerilerini dinleyerek ilçe hakkında merak ettikleri sorulara yanıt verdi. Ziyaret sırasında mekânda bulunan çocukların Başkan Altınok Öz’e olan yoğun ilgisi de dikkat çekti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Altınok Öz, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Kartal’ı Kadınlar Güzelleştiriyor”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada; “Bir ülke ve bir kent kadınların omuzlarında yükselir, kadınları sayesinde güzelleşir. Kartal’ı da kadınlar güzelleştiriyor. Yerel yönetimler olarak en önemli ödevlerimizden biri de, ilçe yönetiminde kadınları ön plana çıkarmaktır. Başka türlü bir kentin doğru yönde gelişmesi söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

“Kreşlerimizi, Hem Çocuklarımız Hem Annelerimiz İçin Yaptık”

Konuşmasının devamında, Kartal Belediyesi’nin en fazla kreş sayısına sahip belediye olduğunun altını çizen Başkan Altınok Öz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’de en fazla kreşe sahip olan belediyeyiz. Çünkü annelerimiz işlerinde çalışırken rahat etsin istiyoruz. Annelerimiz çalışırken akılları çocuklarında kalsın istemiyoruz. En fazla kreşe sahip olan belediye olma özelliğimizin yanında, bir şey daha var. Türkiye’nin ilk ve tek alerjik çocuklar kreşini de Kartal’da hizmete açtık. Yani, alerjik çocukların annelerini de yine biz düşündük.”

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonunda, Kartallı kadınlar Başkan Altınok Öz ile bol bol fotoğraf çektirerek iyi dileklerini ifade etti.

📆 09 Ekim 2018 Salı 22:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR