MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARTAL DEMOKRATLAR BİRLİĞİ’NİN KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARTAL DEMOKRATLAR BİRLİĞİ’NİN KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI
 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Demokratlar Birliği tarafından düzenlenen ve çok sayıda muhalefet partisi ile sivil toplum örgütünün yer aldığı kahvaltı programına katıldı. Programda, Milli Merkez Başkanı ve TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Milli Merkez Ankara Temsilcisi Ufuk Söylemez, siyasi gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı.

 

Kartal Demokratlar Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Milli Merkez Başkanı ve TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Milli Merkez Ankara Temsilcisi Ufuk Söylemez, Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural, Vatan Partisi Kartal İlçe Başkanı Perihan Tekin, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, Kartal Demokratlar Birliği Başkanı Sedat Özkan ile çok sayıda sivil toplum örgütü başkanı katıldı.

 

Söylemez’den, ‘Ekonomi ve Dış Politika’ Vurgusu

 

Programda Milli Merkez Başkanı ve TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Milli Merkez Ankara Temsilcisi Ufuk Söylemez siyasi gündemi değerlendirdi. Milli Merkez Ankara Temsilcisi Ufuk Söylemez yaptığı konuşmada Türkiye’nin dış politika ve ekonomide sıkıntılı bir döneme girdiğine dikkat çekti. Söylemez, “Laiklik başta olmak üzere kurucu değerlere sahip çıkacak, yolsuzlukla mücadelede kararlı demokratik Cumhuriyetçi milli bir güç birliğine ihtiyaç var” dedi.

“Akıllı Telefon Değil, Akıllı Devlet Adamı Lazım”

 

Milli Merkez Başkanı Cindoruk ise, Türkiye’nin siyasi çıkmaza sokulmak istendiğini, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aynen referandumda olduğu gibi geniş ittifakla bunun aşılabileceğini belirtti. Cindoruk, “Bize akıllı telefondan ziyade, akıllı devlet adamları gerekir. Onun için de ortak akıl gerekiyor. Referandumdaki ‘hayır’ birlikteliğini hem belediye seçimleri hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hayata geçirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise konuşmasının başında; “Düne kadar milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, bugün bunu yukarı çıkartıyorlar. Biraz da Atatürk’e sarıldılar. Türkiye Cumhuriyet’i tabelasından, Cumhuriyet’i indireceksin. Şimdi de hem milliyim, hem yerliyim diyeceksin.” dedi.

Başkan Altınok Öz, Atatürk’ü seven herkese ciddi görevler düştüğünü kaydederek, “Hangi partiden olursa olsun yüreğinde Atatürk olan herkes bu rejimi korumak, kollamak, hatta kurtarmak zorunda. Önce Türkiye’yi kurtaralım, sonra içimize bakarız. Bütün katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Programın sonunda Başkan Altınok Öz, Milli Merkez Başkanı ve TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Milli Merkez Ankara Temsilcisi Ufuk Söylemez’e katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.

 

 

 

 

Galeri
📆 12 Şubat 2018 Pazartesi 14:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR