MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Altınok Öz, burada yaptığı konuşmada Adalet Yürüyüşü’ne katılacağını söyledi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, Kartal Belediyesi çalışanları ve aileleri katıldı. Eski müezzin Vedat Özbaş tarafından okunan oruç duasının ardından iftarını belediye personeli ile açan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bayramda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşünde yer alacağını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yemeğin ardından yaptığı konuşmasında belediye çalışanlarının işlerini iyi yaptığına vurgu yaparak “Sevgili arkadaşlar, yaptığınız ibadetler Allah katında kabul buyursun. Ben bayramda aranızda olamayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşünde olacağım. Ama şunu biliyorum ki artık Kartal Belediyesi kale gibi sağlam. Gözüm arkada kalmıyor. Herkes görevini layığı ile çok güzel yapıyor. Gözümü arkada bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerektiğinde fazla mesai yapıp halka yardımcı oluyorsunuz. Sizlerin bu çalışkanlığı benim alanda serbest çalışmamı sağlıyor.” dedi.

“Kartal Belediyesi, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni en güzel algılayıp uygulayan kurumdur”

Konuşmasını demokrasi ve laiklik vurgusuyla sürdüren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Biraz önce Ulubey İstek Vakfı’nda liseli öğrencilerin mezuniyet törenine katıldım. Lise diploması aldılar. 48 yıl önce ben de bir lise diploması almıştım. Arada geçen zaman içerisinde gönül isterdi ki biraz daha fazla demokrasi, biraz daha fazla özgürlük, biraz daha fazla laiklik olsun… Keşke Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni anlayan Atatürkçü nesiller yetiştirmiş olsaydık. Belki bunlara ihtiyacımız olmazdı. Şunu da belirtmek isterim ki Atatürk’ün Gençliğe hitabesini en güzel algılayıp uygulayan kurum Kartal Belediyesi’dir. Ben de bunu en iyi şekilde icra eden insanlarla birlikte orucumu açmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum, sizlerle iftihar ediyorum, şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum.Yaptığınız ibadetlerin Allah katında kabulünü niyaz ediyorum.”

Yemeğin ardından emekliliğe ayrılacak olan Kartal Belediyesi çalışanı Mustafa Akbaş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’den helallik isteyerek: ”Sizlerle birlikte çalışmak çok güzeldi, her şey için teşekkür ederim.” dedi.

Galeri
📆 23 Haziran 2017 Cuma 15:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR