MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç, seçimde yarıştığı adaylarla kahvaltıda buluştu
Başkan Ali Kılıç, seçimde yarıştığı adaylarla kahvaltıda buluştu

Maltepe’de bir ilk gerçekleşti


Başkan Kılıç, seçimde yarıştığı adaylarla kahvaltıda buluştu

 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Maltepe ilçesinde belediye başkan adayı olan diğer siyasi partilerin adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Kılıç, “Maltepe için hep beraber çalışacağız. Kazanan Maltepe olacak” dedi.

 
İstanbul’un Maltepe ilçesi, Türk siyasetinde ender görülen bir olaya şahit oldu. Belediye Başkanı Ali Kılıç, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Maltepe’yi yönetmeye talip olan diğer adaylarla buluştu. Seçimlere katılan tüm adaylara yapılan kahvaltı davetine MHP adayı Arif Tevetoğlu, SP adayı Mustafa Akın, DP adayı Gülay Ezibay, İP adayı Şükrü Cengiz Arı, HDP adayı Zabit Vurdu, bağımsız adaylar Erdal Can ve Vedat Öztürk katıldı. Başkan Ali Kılıç, göreve başlamasının üzerinden geçen 6 ayda yaptığı çalışmaları ve Maltepe için hayata geçirmeyi planladığı projelerini toplantının katılımcılarıyla paylaştı. “Sizlerden biri de Maltepe’de seçilebilirdiniz” diyen Kılıç, “Maltepe’de 5 yıllık süreç içinde, olgunluk ve dayanışma içinde olup, bireysel çıkışlarımızı bir yana bırakırsak, Maltepe kazanacaktır. Maltepe’nin sorunları çözülebilir sorunlardır. Ben değil, biz ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz. Siyaseten farklı düşünebiliriz ama burası kamu kurumu. Maltepe’nin çıkarları neyi gerektiriyorsa bunu yerine getirmeliyiz. Kazanan Maltepe olacaktır” diye konuştu.

 

 
MAHALLE TOPLANTILARI BAŞLIYOR

 
Başkan Kılıç, Maltepe’de hayata geçirdiği çalışmalarıyla ilgili de katılımcıları bilgilendirdi. Başkan Kılıç, seçim dönemindeki projelerinden biri olan 18 mahalleye kreş projelerini geliştirmek istediklerini belirterek, “Semt konakları adı altında Anadolu’daki konak kültürünü de yaşatmak istiyoruz. Çok amaçlı toplantı salonu, muhtarlık birimi, kadınlara, gençlere çeşitli becerileri kazandıracak kursların verilebileceği 6-7 derslikli semt konakları projelerimizle ilgili çalışmalarımıza ve arsa arayışlarına devam ediyoruz. Engelliler ve yaşlılarla ilgili projelerin yanı sıra Maltepe’deki spor kulüpleri ve gençlere, kadınlara yönelik spor tesislerinin yanış sıra uyuşturucuyla etkin mücadele için çalışmalarımız var” dedi. Kılıç, seçimde söz verdiği mahalle toplantılarına gelecek hafta başlayacağını ve Maltepe’nin 18 mahallesine teknik ekibiyle birlikte giderek, sabah 06.00-08.30 saatleri arasında mahalle halkı ile bir araya geleceğini söyledi.

 
Toplantıya katılan adaylar da Kılıç’a, Maltepe’deki siyasi parti adaylarını bir araya getirerek fikirlerini alma noktasında gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler. Adaylar Başkan Kılıç’a, Maltepe’nin gelişimine katkı sağlayacak tüm projelerde destek olacaklarını söylediler.

📆 16 Eylül 2014 Salı 13:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR