MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç: “Hep birlikte ayağa kalkmalıyız”
Başkan Ali Kılıç: “Hep birlikte ayağa kalkmalıyız”

Aydınevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hepimiz sorumluluk almalı, Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan bu Türkiye Cumhuriyeti için ayağa kalkmalıyız” diyerek, vatandaşlara yaklaşan yerel seçimler öncesi çağrıda bulundu.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Aydınevler Mahallesi’nde bir takım ziyaretlerde bulunarak, projelerini anlattı. Aydınevler Mahalle Muhtarı Sami Soydal’ı da ziyaret eden Kılıç, başarılar diledi. Mahallenin çözüm bekleyen sorunlarının da gündeme geldiği buluşmada, Başkan Kılıç yeni dönemdeki projelerini Soydal ile paylaştı. Daha sonra Selçukbey Caddesi’ni gezen Kılıç, esnafı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.
Aydınevler Mahallesi’ndeki ziyaretlerine Altmışlar Sitesi ile devam eden Başkan Kılıç, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu site sakinleriyle bir araya geldi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Türkiye’nin geleceğini düşünen herkesin ayağa kalkması gerektiğine vurgu yapan Kılıç, “2014’te sizlerin desteğiyle göreve geldim. 5 yıl boyunca desteğinizi hep hissettim. Yepyeni bir döneme giriyoruz. Aramızdaki bu gönül bağına sahip çıkarak verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yeniden bir seçime gidiyoruz. Oy vermek yetmez. Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan bu Türkiye Cumhuriyeti için ayağa kalkmalıyız. Aydınlık günler ellerimizde. Her birimiz bir komşumuzu ikna etmek zorundayız. Hep beraber geleceğimiz için çalışmalıyız” diye konuştu. Ev ziyaretleri de yapan Kılıç Kastamonulu Ahmet Mutlu ve ailesi ile Mardinli Ali Altun ve ailesinin evlerine konuk oldu.

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA   

Mahallede Amasyalı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgeye de giden Başkan Kılıç, davullarla ve zurnalarla karşılandı. Kılıç’a desteklerini açıklayan vatandaşlar, “Sayende çok iyiyiz. Desteğimiz de dualarımız da seninle” diye konuştu. Kılıç da, “Bizim ayrımız gayrımız yok. Kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet ediyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” dedi. (06.03.2019) 

Tarih : 06.03.2019

Haber Fotoğrafları

Mobil Maltepe

Maltepe Belediyesi mobil uygulamasını
buradan İndirebilirsiniz.
Maltepe Belediyesi IOS Uygulaması
Maltepe Belediyesi Android Uygulaması

458 99 00

T.C. Maltepe Belediye Başkanlığı

© 2016 Maltepe Belediyesi, Tüm hakları saklıdır.

📆 07 Mart 2019 Perşembe 10:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR