MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç çorba ikram etti, semt pazarını dolaştı
Başkan Ali Kılıç çorba ikram etti, semt pazarını dolaştı

Sabah gün doğmadan çalışmaya başlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, cami derneğini ziyaret ederek başladığı mesaisine, metro önünde çorba dağıtarak ve semt pazarını dolaşarak devam etti. Başkan Kılıç’a, vatandaşların ilgisi büyüktü.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi yoğun çalışma temposunu arttıran Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sabahın erken saatlerinde ziyaretlere başladı. Gün doğmadan çalışmaya başlayan Kılıç, İdealtepe Kadriye Hatun Camii Derneği’ni ziyaret ederek cami cemaatiyle kahvaltı yaptı. Cemaatin sorunlarını dinleyen Kılıç, “Ben her sabah gün doğmadan yollara çıkıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyorum. Bugün sizlerin huzuruna gelerek muhabbetinize ortak olmak, varsa talepleriniz önerilerinizi dinlemek için geldim. Bizim anlayışımızda halka hizmet Hakk’a hizmet demektir. Her zaman halkımızın huzuru ve refahı için çalıştık. Bundan sonra da aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

METRODA ÇORBA İKRAM ETTİ

Daha sonra Küçükyalı ve Çınar mahallesinde esnafı ziyaret eden Kılıç, Küçükyalı Metro Durağı’nda ise işe ve okula giden vatandaşlara sıcak çorba ikram etti. Başkan Kılıç’ı karşısında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, sabah işe giderken sıcak çorba içmenin mutluluğunu yaşadılar. Esnaf ziyareti sırasında bazı dükkanların kapalı olduğunu gören Kılıç, “Geldim yoktunuz. Daha sonra tekrar uğrayacağım” diye not bıraktı. Altayçeşme mahallesinde yapımı devam eden Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyen Kılıç, ilerleyen günlerde temel atma töreni yapılacağının müjdesini verdi.

SEMT PAZARINDA İLGİ BÜYÜKTÜ

Başkan Ali Kılıç, ilçede Perşembe günleri kurulan Küçükyalı semt pazarını da ziyaret etti. Pazarcı esnafıyla teker teker selamlaşan Kılıç, pazar piyasasının ve esnafın durumu hakkında bilgi aldı. Pazar alışverişe gelen mahalle sakinlerinin de derdini dinleyen Kılıç’a vatandaşların büyük ilgi göstermesi de, gözlerden kaçmadı. Pazar ziyaretini sırasında Kılıç’ın önünü kesen bir kadın, “Her gün senin için dualar ediyorum. Allah işini hep rast getirsin. Seni başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.  15 Ek

Galeri
📆 28 Şubat 2019 Perşembe 23:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR