MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç: “1 Nisan’da horonlar tepeceğiz”
Başkan Ali Kılıç: “1 Nisan’da horonlar tepeceğiz”

Millet İttifakı CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, ilçede yaşayan Rize ve Trabzonlu vatandaşlarla buluştu. Kılıç, “Hem Maltepe’de, hem de İstanbul’da bu maçı biz alacağız. 1 Nisan sabahı hep birlikte kol kola horonlar tepeceğiz” dedi.

Küçükyalı’da gerçekleştirilen buluşmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İyi Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Maltepelilerin desteği ile seçimi mutlaka kazanacaklarını ifade eden Kılıç, “ Bugüne kadar ayrı gayrı demeden, kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet etmek için çalıştık. Trabzon gibi, Rize gibi Anadolu’nun nadide şehirlerinden Maltepe’mize gelip canımıza can katan, kültürel mozaiğimize zenginlik katan hemşerilerimizle gönül köprüleri kurduk. Herkesin kendi kültürüyle özgürce yaşadığı bir Maltepe inşa ettik. Şimdi her kesimin desteğini alıyoruz. Huzurlarınızda sonucu şimdiden ilan ediyorum. Hem Maltepe’de, hem de İstanbul’da bu maçı biz alacağız. 1 Nisan sabahı hep birlikte kol kola horonlar tepeceğiz” diye konuştu. Alkışlarla Kılıç’a destek veren katılımcılar, seçim günü sandıklara sahip çıkmaya söz verdi.

“ŞİMDİDEN KUTLUYORUM”

İyi Parti olarak Ali Kılıç’a tam destek verdiklerini belirten İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu da, “Ali Başkan’ı ilk olarak, Cumhuriyet aydınımız rahmetli Necip Hablemitoğlu’nu Maltepe’de andığımız o kıymetli buluşmada kutlamıştım. Şimdi Karadenizli hemşerilerimizin huzurunda zaferini kutluyorum. İyi Parti olarak Maltepe’de Ali Başkanın, İstanbul’da da Ekrem İmamoğlu’nun destekçisiyiz. Hem Maltepe’de, hem de İstanbul’da Millet İttifakı kazanacak” şeklinde konuştu. (29.03.2019) 

Tarih : 29.03.2019

Haber Fotoğrafları

Mobil Maltepe

Maltepe Belediyesi mobil uygulamasını
buradan İndirebilirsiniz.
Maltepe Belediyesi IOS Uygulaması
Maltepe Belediyesi Android Uygulaması

458 99 00

T.C. Maltepe Belediye Başkanlığı

© 2016 Maltepe Belediyesi, Tüm hakları saklıdır.

📆 29 Mart 2019 Cuma 23:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR