MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Bakan Varank, Teknofest’te Pendik Belediyesi Standı’nı Gezdi
Bakan Varank, Teknofest’te Pendik Belediyesi Standı’nı Gezdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Teknofest İstanbul’da Pendik Belediyesi Bilim Merkezi Standı’nı ziyaret etti. Deneysel ve uygulamalı etkinlikleri izleyen Bakan Varank, hatıra fotoğrafı çektirerek öğrencilere başarılar diledi.

Bu yıl Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne(Teknofest) Pendik Belediyesi Bilim Merkezi Standı’yla katıldı. Standı ziyaret edenler arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da yer aldı. Öğrencilerin birbirinden ilginç deneysel ve uygulamalı etkinliklerini izleyen Bakan Varank, Bilim Merkeziyle ilgili bilgi aldı. Ardından hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

Uçan arabalar, insansız hava araçları ve daha fazlası

22 Eylül’de sona erecek Teknofest İstanbul’a bu yıl 1 milyona yakın ziyaretçi bekleniyor. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de Türk Yıldızlarının gösterilerine sahne olan Teknofest İstanbul’da havacılık ve uzay sektörüne dair en son teknolojik yenilikler ziyaretçilere sunuluyor. Bunlar arasında en dikkat çekeni Milli Uçan Arabamız olan Cezeri Uçan Araba. Selçuk Bayraktar’ın desteğiyle üretilen henüz proje aşamasındaki uçan araba şimdilik bir kişiyi taşıyor. Uçan arabanın önümüzdeki aylarda test uçuşuna başlayacağı belirtiliyor.

📆 19 Eylül 2019 Perşembe 13:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR