MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kültür-Sanat, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Bakan Avcı İstanbulensis Şiir Festivali’nin Kapanış Programına Katıldı
Bakan Avcı İstanbulensis Şiir Festivali’nin Kapanış Programına Katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbulensis Şiir Festivali’nin kapanış programına katıldı.
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Şiir Festivali Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kapanış programına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sultanbeyli Belediye Başkan Hüseyin Keskin ile çok sayıda şiir sever katıldı.
Göç temasının işlendiği festivale 15 ülkeden 38 şair misafir edildi. Gecede konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Misafirimiz olan şairlere hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. Kültür ve Turizm Bakanı olarak katıldığım ilk toplantının bu toplantı olmasından gerçekten çok mutluyum. Belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ne güzel bir iş yaptınız. İnşallah önümüzdeki yıllarda el birliğiyle bu festivali bütün dünya şairlerinin duyacağı festivale birlikte dönüştürelim” dedi.
Festivalin ev sahipliğini yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün özellikle şiir atölyemizin şairlerini 2 saat önce Aydos Kalesi’nde dinledik. Sayın Bakanımız biz festivalle ilgilenirken zati halelleri Milli Eğitim Bakanıydı. Tabi Kültür ve Turizm Bakanı olunca Cahit Bey’in de yakın dostu onun davetiyle bugün aramıza katılmış oldu bir kez daha teşekkür ediyorum. Misafirlerimiz yarın ülkelerine dönecekler. Umut ediyorum ki Sultanbeyli’den İstanbul’dan ve Türkiye’den çok güzel anılarla ülkelerine gitmiş olacaklar. Festival ekibimiz ile birlikte ve çalışma arkadaşlarımızla misafirlerimize ülkemizin misafirperverliğini göstermeye çalıştık” şeklinde konuştu.
Gece sonunda Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya hediye takdim etti.

📆 29 Mayıs 2016 Pazar 17:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR