MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Bahçeli’den Kılıçdaroğlu için ‘dokunulmazlığı kalksın’ çağrısı
Bahçeli’den Kılıçdaroğlu için ‘dokunulmazlığı kalksın’ çağrısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun YSK üyelerine yönelik sözlerini eleştiren MHP lideri Bahçeli “YSK üyelerine çete demenin suç olduğu kanaatindeyim.

Kılıçdaroğlu dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etsin. Ben de dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy vereceğimi belirtiyorum.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun dünkü konuşmasına gönderme yapan ve “İmamoğlu ne yaptı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli’ye kapak olsun” sözlerine yanıt veren Bahçeli “CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? Kılıçdaroğlu TC tabelasının bana kapak olduğunu söylüyor. Sana kapak çoktan oldu haberin yok. ” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA DOKULUNMAZLIK ÇAĞRISI!

Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini sürdürdü. Bahçeli “7 tane YSK üyesini isim isim belirtirken çete sıfatıyla nitelendirmesi yakışık almamıştır.
Bazı konuşmalarında suç unsuru olduğu kanaatindeyim, eğer bunlardan haklı olup olmadığı iddiasını taşıyorsa kendisi müracaat etsin, dokunulmazlığının kaldırılması talebinde bulunsun ben de ilk olarak dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy vereceğimi ifade ediyorum.” dedi.

📆 09 Mayıs 2019 Perşembe 22:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR