MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Bahçeli: Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem
Bahçeli: Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem

MHP lideri Bahçeli, sanatçıların İmamoğlu’na destek vermesiyle ilgili, “Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” dedi. Bahçeli, “Her şey güzel olacak” sloganına karşı da “Yıldırımlar çaksın” sloganını önerdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yaptığı iftar buluşmasında gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MHP’li Bahçeli, “Her şey çok güzel olacak” sloganını paylaşarak CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılar arasında yer alan Cem Yılmaz’la ilgili “Ben onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” yorumunda bulundu.

Bahçeli, “Türkiye’de TV’ler olmayan sanatçıları olur hale getiriyorlar. O kadar yükseldikten sonra bir laf etmesi lazım. Onları dikkate almıyorum ben. Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49’u sevebilirsin ama yüzde 51’e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” diye konuştu.

‘O ŞAHSI AFOROZ ETSİN’

Galatasaray Spor Kulubü yöneticisi Hayri Kozak’ın çıkışına da tepki gösteren Bahçeli, “Galatasaray o şahsı aforoz etsin” dedi. TÜSİAD’ın İstanbul seçimi sonrasında yaptığı açıklamaya da tepkili olan Bahçeli, “Doğru değil, başkanlarının sarf ettiği cümleyi ona tersine okuturlar” ifadelerini kullandı.


📆 11 Mayıs 2019 Cumartesi 23:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR