MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » “AŞK HALLERİ” ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SAHNELENDİ
“AŞK HALLERİ” ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SAHNELENDİ

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Ekim ayı etkinlikleri kapsamında Işıl Kasapoğlu’un yönettiği ve ünlü tiyatro oyuncuları Burak Sergen ile Zuhal Olcay’ın rol aldığı “Aşk Halleri” adlı tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

 

Tiyatro oyununa Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, iştiraki şirketlerin yöneticileri ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. Maria Goos’un yazdığı “Doek” adlı oyundan uyarlanan oyunda iki arkadaş, iki eski dost ve iki sevgili olan Richard ve Liz üzerinden dünyaya, ilişkilerde geride bırakılanlara dair sorgulamalar sahneye yansıtıldı. Kartallılardan yoğun alkış alan oyuncular Burak Sergen ve Zuhal Olcay’a oyundan sonra Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından kartal heykelciği takdim edildi.

 

Hollandalı yazar Maria Goos tarafından yazılan “Doek” adlı oyunun Türkçe’ye çevrilerek “Aşk Halleri” adıyla sahnelendiği tiyatro oyunu, Kartallı sanatseverler ile buluştu. Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün hazırladığı Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği ve Burak Sergen ile Zuhal Olcay’ın rol aldığı oyunda konservatuvarı birlikte bitirerek 20 yıl boyunca birlikte sahne alan Liz ve Richard’ın 10 yıllık bir ayrılığın ardından yeniden bir oyunda buluşması üzerine gelişen olaylar anlatıldı. 2 saat süren dram türündeki oyunun ardından sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, performanslarından dolayı oyuncular Burak Sergen ve Zuhal Olcay’a teşekkür ederek kartal heykelciği takdim etti.

📆 11 Ekim 2018 Perşembe 22:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR