MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel » AMCA BEN DAHA KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞUYUM…!!!
AMCA BEN DAHA KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞUYUM…!!!

Allah (C.C) Kainattaki her şeyin yaratıcısı sonsuz güç, Kudretlilerin en kudretlisi….
Bildiğimiz ve bilmediğimiz yaratılmış ne varsa yaratan Allah Dünya’yı yaratırken meleklerine bu yeryüzünü İnsanlar için var ediyorum onların rahat etmesi ve orada yaşamaları için her şeyi var edeceğim dünya üzerinde dediğinde , melekleri ona ey Rab’bimiz şüphesiz ki sen her şeyin en iyisini bilirsin ama yer yüzünde fitne fesat çıkaracak,kan dökecek,dedikodu ve riya yapacak her tülü sapkınlığa sapacak bir canlı mı yaratacaksın ;Yüce Allah şöyle buyurmuş evet şüphesiz ben herşeyin en iyisini bilirim evvelini de ahirini de.

 

Melekler secdeye kapanmışlar….!!!
İnsanoğlunu yaratırken muhakak ki Allah’u teala bütün bu yaşananları ve yaşanacakları biliyordu ve onların doğru yolu bulmaları içinde din adı altında Ahlaki ve İnsanı değerlerle dolu bir olgu ortaya çıkarıp bu din denilen öğretiyi de İnsanlara anlatsınlar diye Elçiler görevlendirmiştir.
Bu elçilerin sayıları belli değildir amma ilk insandan bu yana gelip İnsanoğlunu Allah’ın yoluna doğru yola Hak yola davet etmişler ve bazen başarılı olmuşlar bazende İnsanlar bu peygamberleri dinlememişler ve saptıkları yoldan dönmemişlerdir.
İnsanların bir arada kardeşçe ve İnsanca yaşaması için var edilen Din denilen öğreti Allah’ın İnsanlar için yarattığı bir olgudur fakat İnsan oğlu Allah’ın kelamların da oluşan bu öğretileri zamanla kendi işlerine geldiği gibi düzenlemişler ve aslından saptırmışlardır…Ta ki İslam dini ortaya çıkıncaya kadar. Hz Muhammed(s.a.s) Peygamber olup ona Kur-an indirilinceye kadar.
Peygamberimize tebliğ olunan Kur-an’ı kerim aslını korumuş ve günümüze kadar gelmiştir, fakat burada da şöyle bir durum ortaya çıkmış Peygamberimizin vefatından sonra onun adına ve İslam adına bir sürü aslı olmayan hadis uydurulmuş bu da İnsanları bölmüştür.

 

Son günlerde gündemde olan İslam da kız çocuklarının evlenme yaşını 6-7 gibi gösteren sözde din adına fetva veren bu ne idiğü belirsiz kişiler işte bu asılsız hadislerden yola çıkıyorlar ve böyle İnsanlık dışı sözler sarfediyorlar.
Örnek olarak da Hz Peygamberimiz ile ikinici evliliğini yaptığı Ayşe validemizin yaşını öne sürüyorlar.
Sapık mı desem ,şehvetperest mi desem bu zavallılara bilemiyorum.

 

Peygamberimizin ilk eşi Hatice validemiz ölene kadar tek eşli yaşamış ilk eşinin vefatından sonra evde kendisine yardımcı olacak ,ev işlerini yapacak bir hanım arayışına girince önce yaşı yaşına uygun bir hatunla nikah kıymış sonrasında da Ayşe validemizle evlenmiştir.
Ayşe validemiz evlendiğinde ,bazı sapıkların yazdığı gibi 6 yaşında falanda değildi normal yetişkin evlilik çağı gelmiş bir yaşta idi Allah aşkına iftiralarınıza yalanlarınıza bir son verin artık.
Hem İslam’ı , hem Peygamberimizi hemde dinimizi diğer başka dinden olan insanlara yanlış tanıtıyorsunuz. Akıl var mantık var 54 yaşında bir adam hiç 6 yaşında bir kız çocuğunu kendine eş diye alır mı kaldı ki bu kişi İslam dininin peygamberi ve Allah’ın elçisi …Günahtır yazıktır el vicdan, el mantık yahu…
Evcilik oynarken bile anne olmamış bir çocuğu evlendirmek , nasıl bir mantık ve düşüncedir bu anlamıyorum yazıklar olsun…!!!
Sözcü gazetesinde açıklama yapan o kişiye de burdan şunu söylemek istiyorum koskoca adam olmuşsun okumuş sun akademik kariyer yapmışsın amma sen git bi beynine baktır bir MR çektir sanırım beyninde sağlıklı düşünmene engel olan bi ur falan bir şey var senin sağlıklı, aklı selim bir insan senin dediklerini demez.

 

ALLAH ADIYLA ALLAH ADINA İNSANLARI KANDIRMAKTAN VAZ GEÇİN ARTIK ,KİRLİ PİS ELLERİNİZİ MUKADDES DİNİMİZDEN DE ,YÜCE KİTABIMIZDAN DA ÇEKİN ….

Murat Karaca

📆 12 Ocak 2015 Pazartesi 16:55   ·   💬 1 yorum   ·  

“AMCA BEN DAHA KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞUYUM…!!!” için bir yanıt

  1. Necdet kabakci dedi ki:

    Okumuş cahillere güzel cevap olmuş Tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR