MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ALİ KILIÇ MUHALİFLERİ İL BAŞKANLIĞINDA UMDUĞUNU BULAMADI
ALİ KILIÇ MUHALİFLERİ İL BAŞKANLIĞINDA UMDUĞUNU BULAMADI

Yaklaşan yerel seçimler Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul ve İlçelerinde de heyecanı arttırdı. Partililer de destekledikleri adaya arka çıkmak için elinden geleni yapan adaylar çeşitli iddialarla rakiplerinin karşısına çıkıyor. 
Göreve geldiği günden bu güne Maltepe halkı tarafından takdir gören Maltepe Belediye Başkan’ı Ali Kılıç sözde yolsuzluk iddiaları ile CHP İstanbul İl Başkan’ı Canan Kaftancıoğlu’na şikayet edildi.


İDDİAYA GÖRE;
Maltepe Belediye Başkan’ı Ali Kılıç’ın yolsuzluk yaptığı iddiasıyla yola çıkan 60-70 kişilik bir grup,CHP İstanbul İl Başkanlığına giderek iddalarını İl Başkan’ı Canan Kaftancıoğlu’na anlattılar.
Yönetimden de şikayetçi olan grup, iddaya göre belediyenin yok saydığı Maltepe halkının sandığa gitmek istemediğini ifade etti.
İddialara cevap veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mücadeleyi örgütün kendi içinde vereceğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti.


“Örgüt sizsiniz, sizin sorumluluğunuz var”

Sorunların örgüt tarafından çözülmesi gerektiğini dile getiren Canan Kaftancıoğlu, “Hep birlikte en doğruyu nasıl ortaya çıkarırız. Karşımızdakiyle aynı şekilde davranırsak bir şeyleri değiştirme konusundaki şansımız azalıyor. Benim ne belediye başkanınızla ne belediye başkanlığınızla ne ilçe başkanıyla ne de ilçe başkanlığıyla bir problemim var. Benim ‘en doğruyu ortaya nasıl çıkartırım’ sorumluluğum var. Örgüt sizsiniz, sizin de böyle bir sorumluluğunuz var. Bizler bugün Ali Kılıç’ı eleştireceğiz, yarın içinizden biri Belediye Başkanı olsun emin olun başka yapı gelip burada yine aynı eleştirilerde bulunacak. Örgüt mücadelesini siz arttırarak yapmalısınız. Düşmanlaşma kutuplaşma değil. Kim ne kadar düşmanlaşmak isterse ki bu ben de olabilirim. Düşmanlaşmaya mahal vermeden farklı bir zemine taşıyabilecek örgüt ve ben bunu sizin yapabileceğinizi düşünüyorum. Maltepe sosyal demokrat bir anlayışla yönetilmesi gereken bir ilçe. Örgütlü mücadele edeceksiniz.” şeklinde sorunlara cevap verdi.

Göreve geldiğinden bu güne Maltepe halkı tarafından takdir gören Başkan Ali Kılıç, Maltepe için gösterilecek aday adayları içerisinde en kuvvetli adayların başında geliyor. Bu durum belli ki rakiplerini rahatsız etmiş olacak ki böyle iddialara başvurmuşlar. Tabiki takdir öncelikle Genel merkezin ve sonrasında Maltepe halkının ama bizlerin kamuoyundan ve halktan aldığımız duyumlar bu yönde …Tüm adaylara başarılar dileriz.

NURAY YILMAZ

Galeri
📆 30 Kasım 2018 Cuma 00:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR