MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Ak Parti Kartal’da Gürkan Akyol Dönemi
Ak Parti Kartal’da Gürkan Akyol Dönemi

Ak Parti İlçe Başkanlığı kongresinde Kartal İlçe Başkan’ı seçilen Gürkan Akyol Bölge yerel basını ile bir araya geldi.

Kartal İlçe Başkan’ı seçilen Akyol ve Yönetimi basınla bir tanışma toplantısı düzenledi. Kartal Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı kahvaltı eşliğinde yapıldı.

Akyol’un açılış konuşması ile başlayan toplantı karşılıklı tanışma şeklinde devam etti. Taraflar kendilerini tanıttıktan sonra toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Gürkan Akyol 43 yaşında olduğunu,kökeninin Selanik maciri olduğunu ve doğma büyüme Kartallı olduğunu söyledi. Güler yüzü ve yapıcı tutumuyla dikkat çeken Akyol Atatürk’ü ve Ülkemi çok seviyorum dedi. Kartal’ı ve Kartallıları çok sevdiğini ve Kartal’ı tekrar geri alabilmek için gerekirse 7/24 çalışacaklarını ve Kartal’ın bölge ilçeleri içerisinde ayrı bir yeri olduğunu ve Partilerinin olmazsa olmaz ilçelerinden olduğu için mutlaka ve mutlaka Kartal Belediyesini alacaklarını üstüne basa basa dile getirdi.

Biz buraya Kartalı Almaya Geldik..

Akyol biz buraya Kartalı almaya geldik,önümüzde 11 ayımız var bu süreci çok iyi değerlendirip Kartal halkına ulaşarak bu isteğimizi gerçekleştireceğiz ifadelerini kullandı..

Basın mensuplarından gelen sorularıda cevaplayan Akyol kendisine yöneltilen ” Kartal kamuoyunda tanınmamış bir adaysınız, Cumhurbaşkanının’da kongrenize katılamaması Ak Parti Kartal’dan vazmı geçti,gözdenmi çıkardı imajı yarattı bununla ilgili ne söylemek istersiniz” sorusunu şöyle cevap verdi.

Kamuoyunda çıkan söylentilerin aksine uzun yıllardır Partimde çeşitli görevlerde yer aldım. Gençlik kollarında başlayan siyasi hayatımda dönem dönem İlçe Başkan yardımcılığı dahi yaptım. Önemli olan çok göz öününde olmak değil göz doldurucu işler yapmaktır. Kartal’lıyım,Kartal’ı seviyorum ve Kartal Belediyesini tekrar geri almak için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Yönetimimle beraber yapacağımız seçim çalışmalarında bunları göreceksiniz. Göreve geldiğim’de ilk yaptığım şey seçimlere ne kadar zamanımızın kaldığını hesaplamak oldu.

Ramazanı,Bayramları çıkarırsanız yaklaşık dört ay gibi bir zamanımız var yok. Bunun için şimdiden seçim çalışmalarını başlatma kararı aldık ve bununla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz dedi.

Diğer bir basın mensubundan gelen ”imarla ilgili konularda neler yapmayı düşünüyorsunuz,sahil bandındaki adeta çin seddini andıran çarpık yapılaşma ile ilgili önlem vari çözümleriniz varmı” sorusuna İstanbul Büyükşehir Baldiyesi Meclis Üyesi Mimar Temel Yaz arkadaşımız bu konulara daha vakıf , bu soruyu onun cevapalmasını rica edeceğim diyerek sözü Temel Yaz’a verdi.

Temel Yaz’da o konuyla ilgili Büyükşehir’de çalışmalarımız sürüyor, mevcut Belediye Başkanının Hayalim dediği projesindeki çarpık ve 60 kata kadar varan yükseklikteki binaların yapılmasını durdurduk. Yunus mahallesinde bina yüksekliklerini 15 katta dondurduk. Kartal merkez’dede bu yönde çalışmalarımız sürüyor.dedi. Temel Yazın bu açıklamasının ardından bir başka basın mensubu Yunus Çimento fabrikasının olduğu alanın ve yanı başındaki boşluğun, İş Bankası blokları diye bilinen binaların yapıldığı alanın aslında deprem toplanma merkezleri olduğunu ve bu projelerin izinlerinin kendi dönemlerinde imzalandığını söyledi.

Toplantı sonunda İlçe Başkan’ı Gürkan Akyol son olarak Kartal’ın eski vizyonuna kavuşması için seçimlerde Kartal’ı muhakkak almaları gerektiğini ve seçim startını daha şimdiden verdiklerini vurguladı.Toplantının sonucunda edindiğimiz izlenimlerimize göre yeni oluşturulmuş yönetimde eski tanınmış simalardan olmamasıda dikkat çekti..
Toplantı basın mensuplarıyla çekilen hatıra resmiyle son buldu…
Haber Foto :Nuray Yılmaz

Galeri
📆 11 Nisan 2018 Çarşamba 12:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR