MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI KARARLI GÖRÜNÜYOR
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI KARARLI GÖRÜNÜYOR

2019 Yerel seçim heyacanı yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Partilerin aday adayları belli olmaya başladıkça seçim çalışmaları hızlandı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkan’ı Gürkan Akyol ve yönetimi adeta seçim startını vermişcesine programdan programa koşuyor, mahalle ziyaretlerini hızlandırıyor ve çalmadık kapı bırakmadan kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe yönetimiyle çalışmalarına devam ediyor.

Atalar mahallesinde düzenlenen mahalle birimi ana kademe kadın kolları ve kadın kollarının düzenlediği aşure dağıtım programı,Cumhuriyet mahallesi mahalle biriminin düzenlediği aşure dağıtım programı,İstanbul Afyonkarahisar Kültür Ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Aşure Dağıtımı Programı, İBB’nin Yeni kapı Etkinlik Alanında Elazığ Tanıtım Günleri programı,Atalar Mahallesinde Yeni Açılan Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneğini ziyaret programı,Yavuz Sultan Selim Başhekimliği programı,Kartal Çavuşoğlu Spor Kulübünün Gecesine katılım,Diyarbakır Silvanlılar Derneği Başkanı Beşir Biçer ve Yönetimini ziyaret programı son günlerde gerçekleşen programlardan bazıları.

Ak Parti Kartal İlçe Başkan’ı Gürkan Akyol katıldığı programlarda yaptığı konuşmalarında 10 yıl önce kaybettiğimiz Kartal Belediye Başkanlığını tekrar kazanmak için başlattığımız çalışmalarımız hız kaybetmeden devam edecek ve aksine dahada hızlanarak çoğalacak söylemini sık sık dile getiriyor ve şunlarıda sözlerine ekliyor;
İleriki günlerde çalışmalarına başlayacak olan Belediye ve meclis üyesi aday adaylarımızla Kartal’ı tekrar nasıl kazanırız ve Kartal’lılara daha iyi nasıl hizmet veririz adı altında sunulacak olan projelerimizle çalışacağız.
Hepsi birbirinden değerli adaylarımızla Kartal’lıların bizden istediği ve yapılmayan hizmetleri tek tek göz önünde bulundurarak onlar için daha iyi neler yapabiliriz istişarelerimiz olacak.

 

 

 

 

ÖNE ÇIKAN DÖRT İSİM
Henüz tam olarak netleşmemiş olsa da siyasi kulislerden edindiğimiz bilgilerde Kartal Belediye Başkanlığı için Ak Parti aday adayları arasında Kartal Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Kaya,Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Adem Gökçe,İBB Başkan Vekili ve Meclis üyesi Ebubekir Taşyürek,Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy’un isimleri geçiyor.

 

Galeri
📆 09 Ekim 2018 Salı 00:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR