MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet » AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EBUBEKİR TAŞYÜREK: BİZ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIZ
AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EBUBEKİR TAŞYÜREK: BİZ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIZ

Cumhuriyet Mahallesi’nde Doğu ve Güneydoğulu mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ebubekir TAŞYÜREK,  mahallenin sorunlarını ve mahallelilerin beklentilerini dinledi. 

Cumhuriyet Mahallesi’nin 10 yıldır hiçbir hizmet almadığından yakınan vatandaşlar, “Mahallemize açılan bir PTT şubesi bile bizim için büyük olay oldu. Hizmete bu kadar açız” dediler.Bir vatandaşın “Siz Belediye Başkanı olunca Belediyede çalışanları işten çıkaracak mısınız?” diye sorması üzerine, Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; “Biz kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Alnının teriyle çalışan her kardeşimizin başımızın üstünde yeri vardır. Biz ekmeğin ve emeğin ne demek olduğunu bilen bir medeniyetin evlatlarıyız” diye cevap verdi. 

İmar ve parselizasyon sorunlarıyla ilgili olarak da, bu konuların çözümünün Belediyenin asli vazifesi olduğunu ve göreve gelir gelmez mahalleli ile istişare ederek, sorunların çözümüne gayret edeceği sözünü verdi.Daha sonra Alperhan Spor Kulübünü ziyaret eden Başkan Adayı Taşyürek, burada gençlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Uzakdoğu sporlarında 50’ye yakın madalya alan gençlerle sohbet etti ve “Sizin gibi gençleri gördükçe ülkemizin geleceğine ait ümitlerim artıyor” dedi. Sporcuların Kartal Belediyesi’nin ilgisizliğinden şikayetçi olmaları üzerine; “Biz Belediye olarak her zaman sizin yanınızda olacağız.

Siz yeter ki gençleri sokaklardan buralara çekin, biz üzerimize düşeni yaparız” diye söz verdi.Kanaat önderi ve geniş aile ziyaretleri de yapan Ebubekir Taşyürek; herkesin Kartal’ın geleceği için parti ayrımı yapmadan elini taşın altına koyarak hizmete oy vermesini ve kentine sahip çıkmasını istedi.

Galeri
📆 28 Şubat 2019 Perşembe 23:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR